Galatasaray, Tugay Kerimoğlu'na teklif götürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Galatasaray, Tugay Kerimoğlu'na teklif götürdü

SPOR Haberleri  / Fanatik

Sezon sonuna kadar takımı güvenilir bir isime teslim etmeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, ilk somut adımı attı. Teklif götürülen teknik adam Tugay Kerimoğlu

Galatasaray yönetimi, ligin geri kalan bölümünde takımı emanet edeceği isimle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

 
İlk somut girişim
 
Mustafa Denizli'nin istifasının kabul edildiği yönetim kurulu toplantısında Greame Souness-Harry Kewell ikilisinden bir formül üretmeye çalışan Dursun Özbek ve ekibi, ilk resmi girişimini ise tanıdık bir teknik adam için yaptı.
 
Cenk Ergün görüştü

 
Yönetim kurulu, yetki verdiği futbol direktörü Cenk Ergün aracılığıyla halen PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'da görev yapan Tugay Kerimoğlu'na teklif götürdü.
 
Cenk Ergün'ün, Kerimoğlu ile telefonda özel bir görüşme yaparak, Şanlıurfaspor'daki konumunu sorduğu öğrenildi.
 
Net yanıt vermedi
 
Sıkıntılı günler geçirdiği Şanlıurfaspor'da sorunlar yaşayan Tugay Kerimoğlu'nun prensip olarak Galatasaray'a net bir yanıt vermediği ancak birkaç gün içerisinde geri dönüş yapacağını ilettiği ifade edildi.
 
Kerimoğlu'nun, Şanlıurfaspor yönetimi ile yapacağı görüşmede ayrılık kararını kendilerine ileteceği, alacağı yanıta göre de Galatasaray'a haber vereceği ifade ediliyor.
 
Kulübede yer almıştı
 
Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da yıllarca forma giydikten sonra UEFA Kupası'nın alındığı 1999-2000 sezonunun devre arasında İskoç ekibi Glasgow Rangers'a transfer olan Kerimoğlu, daha sonra Premier Lig ekibi Blackburn Rovers'ta forma giymişti.
 
Kerimoğlu, Galatasaray'ın sıkıntılı günler geçirdiği 2010-2011 sezonunda da Gheorghe Hagi'nin yardımcısı olarak görev yapmıştı, ikilinin işbaşı yaptığı ilk resmi maçta Cim Bom, Kadıköy'de Fenerbahçe ile 0-0'lık skorla berabere kalmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...