Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barça'da Arda Turan ilk golünü attı! (Arda Turan'dan müthiş gol - İZLE)

Düzenleyen:
Barça'da Arda Turan ilk golünü attı! (Arda Turan'dan müthiş gol - İZLE)

SPOR Haberleri

Arda Turan Barcelona Formasıyla ilk golünü bu gece attı! Barcelona'da forma giyen A Milli Takımın Yıldızı Arda Turan'ın golünü izlemek için haberimize bakabilirsiniz. İspanya La Liga'nın 27. hafta maçında Barcelona deplasmanda Rayo Vallecano'yu 5-1 yendi. Arda Turan Barcelona formasıyla ilk golünü attı.

Arda Turan Barcelona Formasıyla ilk golünü bu gece attı! Barcelona'da forma giyen A Milli Takımın Yıldızı Arda Turan'ın golünü izlemek için haberimize bakabilirsiniz. İspanya La Liga'nın 27. hafta maçında Barcelona deplasmanda Rayo Vallecano'yu 5-1 yendi. Arda Turan Barcelona formasıyla ilk golünü attı. İspanya La Liga'nın 27. haftasında Arda Turan'lı Barcelona, deplasmanda Rayo Vallecano ile karşılaştı. Katalan ekibi zayıf rakibi karşısında etkili oyunla başladı ve golü de erken bulunca sahadan 5-1'lik farklı skorla ayrıldı.Arjantinli süper yıldız Lionel messi mücadelede  hat-trick yaparak yine şov yaptı. İspanya La Liga'nın 27. haftasında Barcelona, deplasmanda Rayo Vallecano'yu 5-1 mağlup ederken, ikinci yarıda oyuna giren milli futbolcu Arda Turan da Barcelona formasıyla ilk golünü kaydetti. La Liga'nın 27. haftasında Barcelona, Rayo Vallecano'ya konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Katalan ekibi, 22. dakikada Rakitic ile öne geçerken hemen bir dakika sonra Messi ile farkı 2'ye çıkardı. (0-2) Ev sahibi ekipten Diego Llorente 42. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda da Barcelona'nın farkı arttırma çabaları vardı. 53. dakikada Messi bir kez daha fileleri havalandırarak, farkı 3'e çıkardı. Rayo Valllecano, Manucho Goncalves'in golüyle farkı 2'ye indirdi. 66. dakikada Ivan Rakitic'in yerine Arda Turan oyuna dahil olurken, 67. dakikada Manuel Iturra da kırmızı kart görerek ev sahibi ekibi sahada 9 kişi bıraktı. 72. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Messi, Barcelona'nın 4. golünü kaydetti. 86. dakikada Jeremy Mathieu'nun ortasında Arda Turan ceza sahası içinde kafayla topu ağlara göndererek hem maçın skorunu tayin etti hem de Barcelona kariyerindeki ilk golünü ağlara yolladı. (1-5)

Bu sonuçla Barcelona puanını 66'ya yükselterek liderliğini sürdürdü.


Messi'den 3 gol

Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Ivan Rakitic, 23, 53, 72. dakikalarda Lionel Messi ve 86. dakikada Milli futbolcumuz Arda Turan kaydetti. Raya Vallecano'nun tek golünü ise 57. dakikada Manucho attı.

Barça'da Arda Turan ilk golünü attı! (Arda Turan'dan müthiş gol - İZLE)
Arda Turan'ın ilk golü

Barcelona'ya transferi ile gündem yaşatan Arda Turan, Katalan ekibi ile ilk golünü 86. dakikada attı. Sonradan oyuna giren Milli futbolcumuz, Mathieu'nun açtığı ortaya kafayı vurarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmada 2 kırmızı kart

Barcelona'nın rahat geçtiği mücadelede rakip Rayo Vallecano'da Diego Llorente ve Manuel Iturra direk kırmızı kart ile oyun dışında kaldılar.

Barcelona bu galibiyetle puanını 69'a yükselterek liderliğini sürdürürken, Rayo Vallecano 26 puanda kaldı.

Maçtan dakikalar

90+1' Maç az önce sona erdi.

89' Adri Embarba (Vallecano) bir boşluk yakalıyor ve uzak mesafeden şutunu çekiyor, ancak şutu rakip tarafından engelleniyor.

87'Bu faul kartı hak ediyor! Hakem Inaki Vicandi Garrido hareketi yapan Neymar (Barcelona) için sarı kartını gösterdi.

86' Jeremy Mathieu (Barcelona) tarafından havadan gönderilen harika pasta Arda Turan (Barcelona) topla buluşuyor ve diğerlerinden yukarı sıçrayarak yakın mesafeden kalenin ortasına bir kafa vuruşu yapıyor ve kaleciyle topu ters köşelere gönderiyor. Oyuncunun bu hem sert hem de isabetli vuruşunu Juan Carlos (Vallecano) durduramıyor. 1:5.

84' Marin Ruz Quini (Vallecano) taç çizgisi yakınlarından hiç tereddüt etmeden güzel bir orta yapıyor. Ancak oyuncu bu ortayla hiçbir takım arkadaşını topla buluşturamıyor.

83' Bugünkü maçta toplam biletli seyirci sayısı 14430.

82' Luis Suarez (Barcelona) ceza sahası içinde bir boşluk yakalayıp şutunu çekiyor, ancak top az farkla sağdan dışarı gidiyor.

82' Javi Guerra (Vallecano) ofsayta düştü.

80' Oyuncu değişikliği. Manucho (Vallecano) oyundan çıkıyor ve yerine Javi Guerra (Vallecano) oyuna giriyor.

80' Lionel Messi (Barcelona) topu defans oyuncularının arasından göndermeye çalışıyor, ancak topu takım arkadaşlarıyla buluşturamıyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Vallecano kale atışını kullanacak olan taraf.

78' Inaki Vicandi Garrido yaptığı sert hareketten dolayı sarı kartını Arda Turan (Barcelona) için kullanıyor.

77' Oyuncu değişikliği yapılıyor. Sergio Busquets (Barcelona) dinlenmek üzere saha kenarına geliyor ve Thomas Vermaelen (Barcelona) oyuna giriyor.

76' Andres Iniesta (Barcelona) ceza sahasına havadan bir pas gönderiyor, ancak kaleci Juan Carlos (Vallecano) hızlı davranarak araya giriyor.

74' Lionel Messi (Barcelona) orta yapmaya çalışıyor, ancak dikkatli defans oyuncusu topu uzaklaştırıyor.

72' İşte oyuncu değişikliği. Sergi Roberto (Barcelona) oyundan çıkarken, Luis Enrique oyuna girecek olan Aleix Vidal (Barcelona) yanında taktik veriyor.

72' Lionel Messi (Barcelona) güzel pasta topla buluşuyor, kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve soğukkanlılıkla golü atıyor. Top sağ alt köşeden ağlara gidiyor. Muhteşem bir vuruş.

71' Oyuncu değişikliği yapıldı. Antonio Amaya (Vallecano), Bebe (Vallecano) yerine oyuna girdi.

70' Defansın arkasına sarkan Neymar (Barcelona) ofsayta düştü ve yardımcı hakem bayrağını kaldırdı. Rakip takım endirekt serbest vuruş kullanacak.

69' Juan Carlos (Vallecano), Luis Suarez (Barcelona) tarafından kullanılan penaltıda topun yönünü doğru tahmin ediyor. Luis Suarez (Barcelona) topu kalenin ortasından ağlarla buluşturmak istiyor, ancak kaleci hiçbir yere hareketlenmiyor ve topun ağlarla buluşmasını engelliyor.

69' Luis Suarez (Barcelona) penaltı vuruşunu kullanmak üzere ceza alanına doğru ilerliyor.

67' Manuel Iturra (Vallecano) oyundan atıldı! Oyuncu kırmızı kart görüyor ve maç onun için erken bitiyor. Oyuncu hakemin kararına itiraz ediyor, ancak hakemin kararı değişmeyecek.

67' Manuel Iturra (Vallecano) yaptığı hareket için hakem tarafından cezalandırıldı. Oyuncu rakibini düşürdü. Barcelona penaltıyı kullanmak üzere; bu büyük gol fırsatından yararlanıp yararlanamayacaklarını göreceğiz.

67' Neymar (Barcelona) 18 metre mesafeden akıl dolu bir serbest vuruş kullanıyor. Oyuncunun muhteşem vuruşunda top kaleciyi geçiyor, ancak üst direkten geri geliyor.

66' Oyuncu değişikliği. Oyunu terk eden Ivan Rakitic (Barcelona) yerine Arda Turan (Barcelona) oyuna giriyor.

66' Jonatan Montiel Caballero (Vallecano) rakibinden topu almak için çok sert bir hareket yapıyor ve Inaki Vicandi Garrido düdüğünü çalıyor. Bir başka pozisyon daha Barcelona lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.

65' Luis Suarez (Barcelona) ceza sahası içinde kendisine yerden gönderilen isabetli pasla buluşuyor, topu kontrol ediyor ve yerden kalenin ortasına doğru gönderiyor. Ancak şut harika bir kurtarış yapan kaleci Juan Carlos (Vallecano) tarafından engelleniyor.

64' Jeremy Mathieu (Barcelona) ceza sahasına giriyor ve topu Lionel Messi (Barcelona) ile buluşturuyor, oyuncu ceza sahasının kenarından vuruşunu yapıyor, ancak top oldukça farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.

63' Manucho (Vallecano) hücumdayken bir faul yapıyor ve hakem Inaki Vicandi Garrido hemen serbest vuruşu veriyor.

61' Tito (Vallecano) güzel bir şutla kaleciyi şaşırtmaya çalışıyor, ancak vuruş isabetli olmuyor ve top farklı bir şekilde üstten dışarı çıkıyor.

60' Barcelona oyuncularından mükemmel bir uyumluluk örneği. Oyuncular şut için uygun pozisyon bulmak amacıyla kendi aralarında kısa paslaşmalar yapıyor.

57' Gol! Bebe (Vallecano) topu kafa pasıylaManucho (Vallecano) ile buluşturuyor ve oyuncu topu kafayla ağlara gönderiyor. Skor 1:3 oluyor.

56' Değişiklik zamanı. Piti (Vallecano) için dinlenme zamanı; yerine giren oyuncu Jonatan Montiel Caballero (Vallecano).

55' Neymar (Barcelona) ceza sahası içinde kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve çektiği şutta top çok az farkla soldan dışarı gidiyor.

53' Gol! Seken topu Lionel Messi (Barcelona) kontrol ediyor ve yakın mesafeden topu ağlara gönderiyor. Skor 0:3.

53' Luis Suarez (Barcelona) topu ceza sahası içinde kontrol ediyor ve hızlı bir şut çekiyor. Ancak top sağ direği sıyırıp dışarı çıkıyor.

53' Roberto Trashorras (Vallecano) korneri kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından hiçbirisini bulamıyor.

53' Manucho (Vallecano) kendisine müdahale etmek isteyen oyuncuları birer birer geçiyor, ancak rakip oyunculardan birisi sonunda yerinde bir müdahaleyle topu uzaklaştırıyor. Hakem düdüğünü çalıyor, Vallecano köşe vuruşunu kullanacak.

52' BÜYÜK ŞANS! Lionel Messi (Barcelona) gönderdiği güzel pasla topu Luis Suarez (Barcelona) ile buluşturuyor, ancak oyuncu çerçeveyi bulamıyor ve ceza sahası içinden çektiği şut az farkla sol direğin dibinden dışarı gidiyor!

50' Piti (Vallecano) bir ara as gönderiyor, ancak topa çok sert vuruyor ve kaleci Claudio Bravo (Barcelona) kalesinden çıkarak topu kontrol ediyor.

47' Neymar (Barcelona) oldukça önemli bir gol fırsatını harcadı. Oyuncu yapılan ortada 6 pas çizgisinde topla buluşuyor, ancak az farkla sağdan dışarı vuruyor.

46 İkinci yarı ile birlikte karşılaşma yeniden başladı.

45+2' İlk 45 dakikada oldukça hareketli bir maç izledik. İlk yarının büyük bir bölümünde oyunu deplasman takımı kontrol ediyordu. Her iki taraf da geriden yavaş oyun kurmaya çalışıyor.

45+2' Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.

45+1' Neymar (Barcelona) tarafından kullanılan korner rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.

45' Uzatma olarak en az 1 dakika daha oynanacak.

45' Top dışarıda. Barcelona köşe vuruşu kazanıyor. Neymar (Barcelona) ceza sahasına tehlikeli bir orta yapıyor, ancak köşe vuruşunu savunmanın ilk adamı engelliyor. Barcelona köşe vuruşu kullanacak.

45' Ciddi bir sakatlığı olmayan Ivan Rakitic (Barcelona) oyuna yeniden dahil oluyor.

42' Yüzünden acı çektiği belli olan Ivan Rakitic (Barcelona), sağlık ekibinin müdahalesini istiyor. Oyuncunun sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu henüz bilmiyoruz.

42' Oyuncu oyundan atıldı! Diego Llorente (Vallecano) yaptığı tehlikeli hareketten dolayı kırmızı kartı gördü. Orta hakem Inaki Vicandi Garrido bu kararı tereddütsüz verdi.

41' Adri Embarba (Vallecano) yükselerek yapılan ortada penaltı noktası civarında topla buluşuyor ve yaptığı kafa vuruşunda top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.

41' Marin Ruz Quini (Vallecano) ceza sahasına bir orta yapıyor, ancak Claudio Bravo (Barcelona) kalesinden çıkarak topu alıyor.

40' Önemli bir pozisyon. Luis Suarez (Barcelona) hücumdayken faul yapıyor. Inaki Vicandi Garrido pozisyonu yakından görüyor ve düdüğünü çalıyor. Luis Suarez (Barcelona) itiraz ediyor, ancak hakemin kararı değişmeyecek.

38' Manucho (Vallecano) rakibi ile giriştiği top kapma mücadelesinde faul yapıyor.

36' Inaki Vicandi Garrido, Jose Angel Crespo (Vallecano) tarafından yapılan sert müdahaleyi görüyor ve düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.

34' Luis Suarez (Barcelona) sert bir müdahaleyle rakibini düşürüyor.

33' Neymar (Barcelona) açık bir faul yapıyor ve bu faulü gören Inaki Vicandi Garrido düdüğünü çalmakta tereddüt etmiyor.

31' Andres Iniesta (Barcelona) çok güzel bir pasla topu Neymar (Barcelona) ile buluşturuyor, ancak oyuncu hedefi bulamıyor. Oyuncunun ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top az farkla soldan dışarı gidiyor.

28' Neymar (Barcelona) ceza sahasına kanattan sert bir orta yapıyor, ancak defans oyuncusu araya giriyor.

28' Jeremy Mathieu (Barcelona) serbest vuruştan gelen topu altı pas içinde kontrol ediyor, ancak yaptığı vuruş defanstan dönüyor ve golü atamıyor. Orta hakem ve yardımcı hakem köşe vuruşunu işaret ediyor. Köşe vuruşu Barcelona tarafından kullanılacak.

27' Lionel Messi (Barcelona) serbest vuruştan orta yapacak.

27' Tito (Vallecano) rakibinden topu almak için aşırı güç kullanıyor. Inaki Vicandi Garrido bunu görüyor ve tereddütsüz bir şekilde düdüğünü çalıyor. Serbest vuruşu Barcelona kullanacak.

26' Andres Iniesta (Barcelona) pası alıyor ve ceza sahasının kenarından bir şut çekiyor, ancak bu şut rakip defans oyuncusundan dönüyor.

26' Piti (Vallecano) tarafından kullanılan köşe vuruşu rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.

25' Piti (Vallecano) ceza sahasına orta yapıyor, ancak Claudio Bravo (Barcelona) çok yakınına gelen topu kontrol ediyor. Vallecano köşe vuruşu kazanıyor. Rakip takım bir tehlikeyle daha karşı karşıya.

23' Gol - 0:2! Neymar (Barcelona) topu Lionel Messi (Barcelona) ile buluşturuyor ve yakın mesafeden şutunu çeken oyuncu topu sol alt köşeden ağlara gönderiyor ve kaleciyi çaresiz bırakıyor.

22' Gol! Defans oyuncusunun hatasından yararlanan Ivan Rakitic (Barcelona) soğukkanlılığını bozmadan topu yakı mesafeden ağlara gönderiyor. 0:1.

21' Neymar (Barcelona) korneri kullanıyor, ancak defans oyuncularından birisi yerinde reaksiyon gösteriyor ve yükseklere sıçrayarak topu kafa vuruşuyla uzaklaştırıyor.

21' Juan Carlos (Vallecano) zamanında bir reaksiyonla Lionel Messi (Barcelona) tarafından çekilen şutu çıkartıyor. Oyuncu kendisine gönderilen topu kontrol ettikten sonra sol alt köşeye vuruşunu yapıyor, ancak kaleciyi geçemiyor. Barcelona köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor.

20' Barcelona takımından güzel bir kontrol oyunu ve harika paslaşmalar. Oyuncular topa sahip olarak rakip defansın açığını arıyor.

19' Luis Suarez (Barcelona) rakip oyuncuyu çalımlamak isterken rakip oyuncu topu uzaklaştırmayı başarıyor.

18' Inaki Vicandi Garrido düdüğünü çalıyor ve hücumda olan Luis Suarez (Barcelona) tarafından yapılan faulü belirliyor. Hakemin kararı doğru.

17' Lionel Messi (Barcelona) köşe vuruşunda takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans bu topu engelliyor.

16' Neymar (Barcelona) kaleye doğru ilerliyor, ancak defans oyuncusu hızlı bir şekilde geri dönerek müdahalede bulunuyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgiyi geçti. Barcelona lehine köşe vuruşu kararı verildi.

16' Adri Embarba (Vallecano) ceza sahasının kenarından şutunu çekiyor. Top yerden kalenin ortasına doğru gidiyor, ancak Claudio Bravo (Barcelona) güzel bir kurtarışla topun ağlara gitmesini engelliyor.

15' Defans oyuncuları arasından ceza sahasına gönderilen pası Luis Suarez (Barcelona) kontrol ediyor, ancak Juan Carlos (Vallecano) hızlı bir reaksiyonla kalesini terk ederek pası kontrol ediyor.

14' Manuel Iturra (Vallecano) biraz sert bir müdahale yapıyor. Inaki Vicandi Garrido faulü çalıyor.

13' Barcelona daha çok topa sahip olan taraf.

11' Neymar (Barcelona) için ofsayt bayrağı kalkıyor.

10' Neymar (Barcelona) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor.

9' Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor ve hakemin düdüğü ile maç duruyor. Lionel Messi (Barcelona) ofsayta düşen oyuncu.

8' Jeremy Mathieu (Barcelona) ofsayttaydı ve yardımcı hakem bunu görüp bayrağını kaldırdı.

7' Bebe (Vallecano) sıçrayarak bir müdahalede bulunuyor, ancak hakem Inaki Vicandi Garrido faul düdüğünü çalıyor.

7' Andres Iniesta (Barcelona) topu ceza sahasındaki boş arkadaşıyla buluşturmaya çalışıyor, ancak Juan Carlos (Vallecano) kalesinden çıkarak topu uzaklaştırıyor.

6' Oyun ofsayttan dolayı durdu. Bebe (Vallecano) ofsayta yakalanan oyuncu.

5' Roberto Trashorras (Vallecano) güzel bir köşe vuruşu kullanıyor, ancak defans oyuncularından birisi önce davranıyor ve tehlikeyi savuşturuyor.

4' Adri Embarba (Vallecano) topu aldı ve yaklaşık 20 metre mesafeden şutunu çekti. Claudio Bravo (Barcelona) sol direğe doğru giden bu topun ağlarla buluşmasını engelledi. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri terk etti. Vallecano köşe vuruşundan golü bulmaya çalışacak.

3' Neymar (Barcelona) güzel bir bireysel koşu yapıyor, ancak rakip oyuncu onu engelliyor ve şans yakalayamıyor.

1' Maçın ilk yarısı şimdi başlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...