Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marko Marin için karar Mayıs'ta

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Marko Marin için karar Mayıs'ta

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor, Chelsea'den kiraladığı Alman oyuncu Marko Marin'i kadrosunda tutma kararını sezon sonuna kadar sergileyeceği performansa göre verecek

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Marko Marin'in bonservisinin alınıp alınmayacağı sergileyeceği performans ile netlik kazanacak. Sezon başından itibaren inişli çıkışlı grafiğiyle dikkat çeken Alman futbolcunun ise tekrar İngiltere'ye dönmeye yakın olduğu biliniyor. Yine de oyuncu ile yapılan görüşmelerde Marin'in iyi bir kadro kurulması durumunda Trabzonspor'da kalma fikrine sıcak baktığı ancak özellikle sürekli oynayamamaktan şikayetçi olduğu ifade edildi. 2015-2016 sezonu için 1.6 Milyon Euro garanti ücret ve maç başına da 10 bin Euro ödenen Marin'i Trabzonspor satın almak isterse Chelsea kulübüne 4 milyon Euro sözleşme fesih bedeli ödeyecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...