Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Markovic Fenerbahçeliler'i kızdırdı

Düzenleyen:
Markovic Fenerbahçeliler'i kızdırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli taraftarlar, takımın şampiyonluk yolunda ilerlediği günlerde Lazar Markovic'in Liverpool tesisini ziyaret etmesine tepki gösterdi.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Lazar Markovic, Liverpool tesislerini ziyaret etti. Sezon başında Liverpool'dan kiralanan genç futbolcu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü istikrar yakalayamadı.

KLOPP KADRODA GÖRMEK İSTİYOR

Liverpool'un 20 milyon pound'a kadrosuna kattığı 22 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon İngiliz ekibine tekrar katılacağı ve teknik direktör Jurgen Klopp ile görüşmek için İngiltere'ye geldiği iddia edildi. Alman teknik adam geçtiğimiz günlerde Markovic'i önümüzdeki sezon kadroda görmek istediğini dile getirmişti.

FENERBAHÇELİLER TEPKİLİ

Liverpool'un Melwood'daki tesislerine giden Markovic'in bu ziyareti Mamadou Sakho'nun Snapchat'te paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar, takımın şampiyonluk yolunda ilerlediği günlerde Markovic'in bu ziyaretine sosyal medyada tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...