Bakkal: 'Pes etmek yok, devam edeceğiz'

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakkal: 'Pes etmek yok, devam edeceğiz'

SPOR Haberleri  / İHA

Madicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Mersin İdmanyurdu karşısında kazanmaya değer bir oyun ortaya koyamadıklarını belirterek, "Pes etmek yok, devam edeceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 24. haftanın açılış maçında Mersin İdmanyurdu, sahasında konuk ettiği Sivasspor’u 1-0 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, son 3 haftaki Sivasspor ile bugünkü Sivasspor arasında biraz fark olduğunu söyledi.
Mersin İdmanyurdu karşısında bekledikleri oyunu oynayamadıklarını belirten Bakkal, "Mazeretlerin arkasına sığınmak istemiyorum ama Cicinho'nun yokluğu biraz da hücuma çıkmamızı engelledi. Öyleyken bile ortada giden bir maçtı. Hasan Kabze'nin yakaladığı 2 pozisyon vardı. Bunun dışında ikinci devreye iyi başladık. Özellikle üçe üç gittiğimiz pozisyonlarda golü bulmamız gerekiyordu. Bulamayınca da atanın kazanacağı bir maç oldu ve Mersin kazandı" diye konuştu.
Bugünkü maçta kazanmaya değer bir oyun ortaya koymadıklarını ifade eden Bakkal, şöyle devam etti:
"Bir Antalya maçına baktığımız zaman daha coşkulu bir takım vardı. Ama bu bir süreç. Takımın başında 4. maçım. Bu süreci beraber yaşama adına buraya geldik. 18 puanımız var ve üstteki takımlarla makas çok açık değil. Pes etmek yok, devam edeceğiz. Kaliteli oyunculardan kuruluyuz. Tabii bu maçta daha iyi oynamalıydık. Çünkü daha iyisini yapabilecek kaliteli oyunculardı. Mersin İdmanyurdu attı ve kazandı. Biz de yolumuza devam edeceğiz."
Bakkal, önceki haftalara bakarak Mersin'e umutlu geldiklerini, ancak stresli ortamlarda üretmenin biraz daha zorlaştığını vurgulayarak, "Bundan sonra hep zor olacak. Maçı kazansanız da zor. Çünkü bu süreç devam edecek ama bırakmayacağız. Ben kolay pes eden birisi değilim" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...