Bizim lobimiz yok!

Düzenleyen:
Bizim lobimiz yok!

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin başkanı, "Maalesef, Trabzonspor masada yok. Başarı için Kulüpler Birliği ve Futbol Federasyonu gibi yapılarda güçlü olmak gerekir" dedi

Gelecek sene iyi bir takımla yola çıkmak ve sezon sonuna kadar kurumlarla ilişkileri güçlendirmek istediklerini söyleyen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Futbolun kapı arkasında yönetildiği yerlerde çok güçlü olmadığımız sürece başarılı olamayız. Masada güçlü olmalıyız" dedi. Başkan Usta, "Üç büyük kulüp varken, dört büyük kavramını dile getirmiş bir kulüpten bahsediyorum. Bizim gelecekte başarımız için olmazsa olmazımız, Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı'nda güçlü hale gelmektir. Maalesef, Trabzonspor masada yok. Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu gibi yapılarla etkin konumda olmak zorundasınız" ifadelerini kullandı.
Sistemi kim değiştirecek?
Salih Dursun olayını sonuç itibarıyla doğru bulmadığını ancak çöken bir düzene isyan niteliği taşıdığı için hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart çıkarma hareketini ayakta alkışladığını söyleyen Usta, "Bu sistemi kim değiştirecek? Ya Futbol Federasyonu ya da Kulüpler Birliği. Trabzon spor'un, Kulüpler Birliğinde güçlenmesi lazım. TFF’de her geçen gün daha güçlü olacağız. Trabzonspor artık lobide çok güçlü olacaktır. Türkiye'de hakemlere verilen puanların yarısını bundan sonra bizim adamlarımız verecek" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...