Hata yapma lüksümüz yok

Düzenleyen:
Hata yapma lüksümüz yok

SPOR Haberleri

"Beşiktaş'ı yendik diye şampiyon olmadık. Rakibin bir maçı eksik ve kazandığında yine lider onlar olacak. Her şey bitmiş değil"

LLigdeki son 2 deplasman maçından 1 puan çıkarabilen Fenerbahçe'de Akhisar seferi öncesi alarm verildi. Akhisar'la oynadığı son 4 maçta 3 yenilgi, 1 beraberlik alarak galibiyete hasret kalan sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Vitor Pereira, oyuncularına "Hata lüksümüz yok" uyarısı yaptı. Derbiyi kazanmakla şampiyon olmadıklarını söyleyen Pereira, "Rakibimizin bir maçı eksik ve onu kazandığında yeniden lider olacak. Her şey bitmiş değil, ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Asıl kutlamayı sezon sonunda gerçekten lider olduğumuzda hep birlikte yapacağız" dedi. Kadıköy'de Başakşehir karşısında 2-0 öndeyken 2-2 berabere kaldıkları maçı hatırlatan Portekizli hoca, "Çok zor ve tehlikeli bir takımla karşılaşacağız. En ufak bir hatamız bize çok pahalıya mal olur. Beşiktaş zaferini anlamlı kılmak için mutlaka 3 puan almalıyız" uyarısında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...