Galatasaray'da dertler bitmiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray'da dertler bitmiyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Avrupa ve lige havlu atan üstüne UEFA'dan men alan sarı-kırmızılılar, şimdi de kritik maçlar öncesi sakatlıklarla boğuşuyor. Cimbom'da yolu revirden geçen oyunculardan bir takım oluştu

UEFA'dan gelen men cezasının yanı sıra Avrupa Ligi'ne vedayla yıkılan, Türkiye Kupası'nda yarı final biletiyle teselli bulan Galatasaray'da sakat futbolcuların sayısı 11 kurmaya yetecek kadar arttı. Geçen hafta Gaziantep deplasmanında Aurelien Chedjou ve Lionel Carole'yi kaybeden sarı-kırmızılılarda sakatlar kervanına Akhisar ile oynanan Türkiye Kupası rövanş maçında, gözüne darbe alan Bilal Kısa ve adalesinde yırtık tespit edilen Sabri Sarıoğlu da eklenmişti. Son olarak Perşembe günkü idmanda sezon başından beri dizindeki sakatlık yüzünden forma giyemeyen Hamit Altıntop'un ayak bileğinin kırıldığı olduğu ortaya çıkınca sarı kırmızılı ekipte sakatlık listesi bir hayli uzun oldu. Bu sezon sakatlıklardan çok çeken sarı-kırmızılı takımda oynamayan oyunculardan neredeyse bir takım oluştu. 

LİSTEDE REİKERİNK KULÜBEDE ATİK!
 PRO A lisansı bulunmayan Orhan Atik'in, TFF'nin verdiği izinle sadece 2 resmi maça çıkacak olması G.Saray'da yeni bir kriz oluşturdu. Yönetim, altyapının başına getirilen Hollandalı Reikerink'in ismini teknik direktör olarak kullanmak istiyor. Teklife sıcak bakmayan Reikerink'e, "Sen en azından kulübede dur, takımı Orhan hoca yönetsin" denilecek.

Galatasaray'da dertler bitmiyor

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...