Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş oyuncularını uyardı!

Düzenleyen:
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş oyuncularını uyardı!

SPOR Haberleri

Son dönemde iyi futbol oynamayan oyunculara "Kendinize gelin" diyen Güneş, Eskişehir maçını bazı oyuncular için "son şans" olarak nitelendirdi

Hüseyin EROĞUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor maçını oyuncularının son şansı olarak belirledi. Ligde Fenerbahçe'ye yenilen ardından kupada da Konya'da aldığı mağlubiyetle çeyrek finalde elenen siyah-beyazlıların tecrübeli antrenörü kadroda revizyon yapmayı kafasına koydu. İkinci yarının başlamasıyla birlikte takımdaki düşüşün önüne geçmeye çalışan Güneş, Eskişehirspor maçındaki duruma göre kadroda köklü değişiklik yapacak. Orta sahada Oğuzhan, Gökhan Töre ve Olcay Şahan üçlüsünün düşük performansından rahatsız olan tecrübeli çalıştırıcı, pazartesi günü olumsuz bir durumla karşılaştığı takdirde Cenk Tosun, Kerim, Tolgay, Veli gibi isimleri sahaya sürerek yeni bir kadro yapısı oluşturacak. 

9 günde 9 puan istiyorum
Antrenman öncesinde oyuncularıyla saha içinde kısa toplantılar yapan Güneş, 9 günde 3 kritik maç yapacaklarını oyuncularına hatırlattı. Tecrübeli teknik adam bu maçlardan toplanacak 9 puanın yarışta kendilerine büyük avantaj sağlayacağını dile getirirken, takımın özgüvenini yeniden toparlamasına sebep olacağını belirtti. Bu arada kaptan Tolga Zengin de dümene geçti. Takım arkadaşlarıyla konuşan Tolga,  Eskişehir maçında 3 puan alarak yeniden çıkışa geçmeye ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, "Derbiyi kazansak çok farklı bir atmosferimiz olacaktı. Avantaj hâlâ bizde. Bu ligin gizli lideriyiz. İlk yarıda yaptıklarımızın aynısını devam ettirirsek mutlu sona ulaşırız" diye konuştu.                       

İmza  kampanyası
Beşiktaş taraftarı PFDK Başkanı Hüseyin Karaahmetoğlu'nun aleyhine sosyal medyada imza kampanyası başlattı. Taraftarlar, "Facebook'ta yaptığı paylaşımlarla fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğunu vurgulayan Karaahmetoğlu görevinden alınmalıdır" mesajı verdi.  

Arena parfümü!
Vodafone Türkiye, stat hasretiyle yanıp tutuşan Beşiktaşlılara anılarını canlandıracak çok özel bir parfüm hazırladı. "Beşiktaşk" isimli parfüm, stada girildiği an esen Boğaz havasından, zaferlerin yaşandığı sahanın çim kokusundan ve Dolmabahçe'nin asırlık çınarlarından esinlenerek tasarlandı. Sınırlı sayıda üretilen "Beşiktaşk" parfümü takıma ve şanslı taraftarlara hediye edilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...