Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sezon sonuna kadar Tolunay Kafkas

Düzenleyen: / Kaynak: Fotomaç
Sezon sonuna kadar Tolunay Kafkas

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Başkan Dursun Özbek, Kayserispor'daki görevinden istifa eden Kafkas'la bir araya gelip anlaştı.

Detayların konuşulacağı son görüşmenin ardından Kafkas'ın adı resmen açıklanacak. Sarı-kırmızılılar, sezon sonunda ise takımın başına Premier Lig’de takım çalıştırmış yabancı bir teknik direktör getirecek. Bu isimle İngiltere’de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Mustafa Denizli'nin istifası sonrası A2 takımının hocası Orhan Atik'in eline kalan Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Başkan Dursun Özbek'in, geçen perşembe günü Kayserispor'daki görevinden istifa eden Tolunay Kafkas'la bir yemek yiyip, sezon sonuna kadar takımı çalıştırma teklifinde bulunduğu, 48 yaşındaki teknik direktörün, yapılan bu teklife olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Detayların masaya yatırılacağı son bir görüşmenin ardından Kafkas'la imzaların atılmasına kesin gözüyle bakıldığı bildirildi.

PRO A lisansı olmadığı için en fazla iki maçta takımın başında olabileceği belirlenen Orhan Atik'e TFF'nin en fazla 3 maç izin verdiği kaydedildi. Bu durum, Gençlerbirliği maçı sonrası Pro A lisansı olan bir hocayı şart kılıyor. Sarı-kırmızılı takımın başına sezon sonunda ise kesinlikle yabancı teknik direktör gelecek. Birçok aday var. Şu anda bir Premier Lig takımı çalıştıran hocayla ise görüşme yapılıyor. Bazı yöneticiler yarın bu isimle İngiltere'de bir araya gelecek, anlaşma sağlanırsa, adı sezon bitmeden açıklanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...