Abdullah Avcı isyan etti: '5-0 olabilirdi'

Düzenleyen:
Abdullah Avcı isyan etti: '5-0 olabilirdi'

SPOR Haberleri

Galatasaray ile berabere kaldıkları maç sonrası konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hakemin penaltı kararına tepki gösterdi ve maçı 5-0 kazanabileceklerini söyledi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda 3-3 berabere kaldıkları Galatasaray maçının hakemi Özgür Yankaya'yı eleştirdi. 

Türk Telekom Arena'da yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, ilk yarısını 2-0 önde tamamladıkları maçın ikinci yarısında takımının performansından memnun olmadığını belirterek, "İkinci yarıda takımımı oyun anlamında eleştiriyorum. Özellikle oyunun senaryosu aynı giderken, sadece bekledik ve tepki vermedik. Böyle bir rakibi yakalamışken 5-0 yapmamız gerekirken, hoşuma gitmeyen, keyif almadığım bir ikinci yarı oldu" diye konuştu. 

Galatasaray ile sezonun ilk yarısında yaptıkları maça vurgu yapan turuncu-lacivertli takımın teknik direktörü, şunları kaydetti: 

"Genel olarak hakemlerle ilgili konuşmuyorum. Galatasaray ile iki maç yaptık. Bizim doğrudan rakibimiz. İlk maçta Podolski elle alıp gol attı. Bugün, herkesin gördüğü verilen penaltı... Galatasaray'dan 5 puan fazlamız olabilirdi. Başka maçlarla ilgili konuşmuyorum. Nasıl yarışacağız, kafamızı nasıl yukarı sokacağız Ülkede her şey büyük takımlar üzerine mi kurulu Bu rekabet ortamını nasıl sağlayıp, kaliteyi artıracağız Bardağın dolu tarafından bakamıyorum. Buraya kazanmak için gelmiştik. Bu fırsatları yakaladık. Oyunun son bölümündeki takımımı ve hakemi eleştiriyorum." 

Galatasaray'ın performansının kendisini ilgilendirmediğini anlatan Abdullah Avcı, "Düşündüğüm planı sahada uygulamaya çalıştık. Bir bölümünde çok iyi uyguladık, bir bölümünde de basit top kayıpları yaptık. Sonrasında da basit bir penaltı verildi" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...