Rövanş efesin

Düzenleyen:
Rövanş efesin

SPOR Haberleri

Lacivert-beyazlılar Türkiye Kupası’nda elendiği rakibine fark yaptı. 27 sayıyla yıldızlaşan Cedi Osman takımına galibiyeti getirdi

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 20. haftası dev bir maça sahne oldu… Lider Anadolu Efes, Spor Toto Türkiye Kupası’nda elendiği son şampiyon Pınar Karşıyaka ile deplasmanda karşılaştı. Lacivert-beyazlılar, İzmir’de oynanan maçı 89-77’lik skorla kazanıp hem rakibinden rövanşı aldı, hem de Euroleague’deki Kuban yenilgisinin ardından yara sardı. Toplamda üst üste 3 maçını kazanan Anadolu Efes dış sahadaki galibiyet serisini 5 karşılaşmaya çıkardı. Son 2 maçında galip gelemeyen Pınar Karşıyaka ise evinde 5 maç sonra kaybetti.
Cedi Osman coştu
Anadolu Efes’te Cedi Osman ve Derrick Brown galibiyetin mimarları oldu. Cedi Osman 27 sayı 4 ribaunt ile en skorer isim olurken Brown 22 sayı 6 ribaunt 5 asistle etkili oldu. Heurtel de 10 sayı 5 ribaunt 7 asistle çift hanelere çıktı. Pınar Karşıyaka’da ise Colton Iverson 24 sayı 10 ribaunt ile double double yaparken Wright 20 sayı 3 ribaunt 5 asist, Gabriel 13 sayı 5 ribaunt, Jones da 14 sayı 3 asist ile mücadele etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...