Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırvatistan'ın aday kadrosu açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Hırvatistan'ın aday kadrosu açıklandı

SPOR Haberleri  / AA

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2016) rakiplerinden Hırvatistan'ın, İsrail ve Macaristan ile oynayacağı özel maçların 20 kişilik aday kadrosu açıklandı.

Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ante Cacic, basın toplantısında yaptığı açıklamada, daha önce milli takımı bıraktığını açıklayan Ivica Olic'e ulaşamadığını ancak İsrail maçının kadrosuna dahil olmasını beklediğini ifade etti.

Hırvatistan, EURO 2016 öncesinde hazırlık maçlarında 23 Mart'ta İsrail'i konuk edecek, ardından 26 Mart'ta ise deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak.

Real Madrid'den Luka Modric ve Mateo Kovacic ile Barcelona'dan Ivan Rakitic'in de yer aldığı aday kadrodaki isimler şöyle:

Kaleciler: Danijel Subasic (Monaco), Lovre Kalinic (Hajduk), Ivan Vargic (Rijeka)

Defans: Dario Srna (Shakhtar Donetsk), Vedran Corluka (Lokomotiv Moskova), Domagoj Vida (Dinamo Kiev), Dejan Lovren (Livepool), Sime Vrsaljko (Sassuolo), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb)

Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Mateo Kovacic (Real Madrid), Ivan Perisic (İnter), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozovic (İnter), Alen Halilovic (Sporting Gijon), Domagaj Antolić (Dinamo Zagreb)

Forvet: Mario Mandzukic (Juventus), Nikola Kalinic (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb).

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...