Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor Sercan için Galatasaray ile masada

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Bursaspor Sercan için Galatasaray ile masada

SPOR Haberleri  / iHA

Bursaspor, sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı Sercan Yıldırım’ın bonservisini almak için sarı-kırmızılı kulüp ile görüşmelerini sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon hedefini ilk 10 içerisinde yer almak olarak belirleyen yeşil-beyazlılar, gelecek sezonun kadrosu için de çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde geçtiğimiz hafta Aziz Behich ile 2019 yılına kadar sözleşme imzalayan Bursaspor yönetimi, sezon başında kiralanan golcü isim Sercan Yıldırım’ın bonservisini almak için de Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor.

4 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERİLECEK

750 bin Euro satış opsiyonu bulunan golcü ismin transferi için menajerine yetki veren Bursaspor yönetimi bu rakamın altında bir ücrete transferi gerçekleştirmek istiyor. Sercan’ın da Bursaspor’da kalmaya sıcak baktığını öğrenilirken, yeşil-beyazlı yönetimin 25 yaşındaki oyuncuya 4 yıllık sözleşme önereceği kaydedildi.

ADEMOĞLU: “GALATASARAY İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR”

Konuyla ilgili İHA’ya açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Sercan Yıldırım’ın transferi için menajerine yetki verdiklerini ve Galatasaray yönetimi ile görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.
Sercan’ın Bursaspor altyapısından yetişmiş bir isim olduğunu hatırlatan Ademoğlu, “Sercan bizim evladımız. Hocamızın da gelecek sezon planlamasında kadroda düşündüğü bir oyuncumuz. Bonservisini almak istiyoruz” dedi.

TARAFTARLAR İLE SORUN YAŞAMIŞTI

Sezon başında Hamza Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı Galatasaray ile Avusturya kampında yer alan ve performansı ile teknik heyetten olumlu not alan Sercan, sarı-kırmızılı taraftarlar ile yaşadığı sorun sebebiyle kiralanmak durumunda kalmıştı. Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor formasıyla Galatasaray’a attığı gol sonrası sevinciyle sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çeken Sercan, yeni sezon öncesi Galatasaray'ın Inter ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında ayağına topu her aldığında sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...