Fernandao'nun kardeşi sosyal medyayı salladı

Fernandao'nun kardeşi sosyal medyayı salladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Fernandao'nun kardeşi Hendrigo Santos dün sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile sosyal medyayı salladı.

Ağabeyinin Akhisar'a attığı 3. golü televizyondan çekerken Hendrigo'nun önce "Haydi haydi" diye bağırdığı, gol olunca "Bravo bravo" dediği dikkatten kaçmadı. Ancak en önemli cümle "Alkışlaman gerek Van Persie, alkışla" oldu. Kardeş Hendrigo paylaşıma "Maçın bitimine 7 dakika kala oyuna giriyorsun ama golünü atıyorsun. Tanrı büyük ve adaletli" notunu düştü. Ancak bu paylaşım kısa bir süre sonra silindi. Sarı-lacivertli takımda Başkan Aziz Yıldırım, iki golcüsü arasındaki buzları eritmek için Samandıra'ya çıkarma yaparken, Fernandao'nun kardeşinin tartışmaları ateşlemesi taraftardan da büyük tepki gördü. Taraftarlar bu paylaşım için "Yersiz ve gereksiz" değerlendirmesinde bulundu.

BAŞKAN'IN İSTEDİĞİ TABLO
 Beşikta ş maçı öncesinde Samandıra'ya gidip Pereira, Van Persie ve Fernandao ile görüşen Aziz Yıldırım, "Biz sizi çekişmeler içerisinde değil, takım için birlikte omuz omuza vermiş bir şekilde görmek istiyoruz" ifadesini kullanmıştı. Yıldırım, Pereira'dan tüm oyuncularıyla iletişim kurarak oynayanoynamayan herkesin takıma destek vermesini sağlamasını öğütlemişti. Bu ziyaretin ardından Beşiktaş ve Akhisar maçlarında ortaya çıkan tablo, Başkan Aziz Yıldırım'ı da memnun etti. Van Persie, Akhisar'da oyundan çıkarken hocasının elini sıktı. Daha önce gollere sevinmeyen Hollandalı, Fernandao'nun attığı golü ayakta alkışladı. Pereira'nın iki oyuncusuna yaklaşımı da tam not aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...