Oğuzhan'dan Fenerbahçe'ye mesaj: Avantaj bizde

Oğuzhan'dan Fenerbahçe'ye mesaj: Avantaj bizde

SPOR Haberleri

Beşiktaş formasıyla 'dalya' diyen Oğuzhan iddialı konuştu: Derbide yenildik ama şampiyonlukta biz avantajlıyız. Çünkü bir maçımız eksik

Eskişehir maçıyla ligdeki 100. maçına çıkan Oğuzhan, şampiyonluktaki rakibi Fenerbahçe'ye de mesaj göndermeyi ihmal etmedi. 23 yaşındaki oyuncu şunları söyledi: "Allah'a şükür maçı aldık. Bazen gerekenden fazla övgü alıyoruz, bazen gerektiğinden fazla eleştiri alıyoruz. Fenerbahçe bizi yendi ama biz de onları evimizde mağlup ettik. Şampiyonluk yolunda hala biz avantajlıyız. Çünkü bir maç eksiğimiz var. Oynamadığımız maçlarda 7 puan geriye düştüğümüzde 'Beşiktaş bu baskıdan çıkamaz' dendi. Ama biz gerçek Beşiktaş'ı herkese gösterdik." 

 FUTBOLCULARA 'SEBA'LI MOTİVASYON
 Gençlerbirliği maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle kombineler bloke edilince, dün güney tribünü boş kaldı. Maçı sadece 6 bin 340 taraftar takip etti. Beşiktaş'ın Onursal Başkanı rahmetli Süleyman Seba'yı da unutmayan taraftarlar, Seba'nın fotoğrafının bulunduğu "İnanın çocuklar" yazılı pankart açtı.

ORMAN KEYİFLİ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da tribündeki yerini aldı. F.Bahçe yenilgisinin ardından gelen farklı galibiyet Orman'ı keyiflendirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...