Rıza Kayaalp, 6. kez zirveye çıkmak istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rıza Kayaalp, 6. kez zirveye çıkmak istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Milli sporcu Rıza Kayaalp, Avrupa Şampiyonası'nda altıncı kez zirveye çıkarak, olimpiyatlar öncesi moral bulmak istediğini söyledi.

Grekoromen Güreş Milli Takımı sporcularından Rıza Kayaalp, Avrupa Şampiyonası'nda altıncı kez zirveye çıkarak, olimpiyatlar öncesi moral bulmak istediğini söyledi.

Rıza Kayaalp, Sarıyer Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Merkezi'nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonaya iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bu sene biraz daha fazla çalıştık. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bizim için çok büyük önem taşıyan olimpiyatlar başlayacak. Kısa bir zaman kaldı ve artık onun hazırlığı içerisine gireceğiz. Avrupa Şampiyonası'nda altıncı kez zirvede yer alarak, olimpiyat öncesi moral bulmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Metehan Başar: En büyük hedefimiz olimpiyatlar

Grekoromen Güreş Milli Takımı'nda 85 kiloda güreşecek olan Metehan Başar ise Avrupa Şampiyonası öncesi iyi bir hazırlık sürecinden geçtiklerini ve takım halinde şampiyon olarak geri dönmek istediklerini belirtti.

Asıl hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu ve geçen seneden beri olimpiyatlara hazırlandıklarını dile getiren Metehan Başar, "Hedefimiz öncelikle Avrupa Şampiyonası ama en büyük hedefimiz olimpiyatlar. Orada inşallah madalya alarak, şampiyon olarak dönmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Avrupa Şampiyonası'nda Grekoromen Milli Takımı'nda 80 kiloda mücadele edecek olan Aslan Atem de çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, "Ülkemi büyüklerde ilk defa temsil edeceğim. Nasip olursa hepimizin hedefi hem bireysel hem de takım olarak Avrupa Şampiyonu olmak" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...