Pereira turun anahtarını açıkladı: Sabır

Pereira turun anahtarını açıkladı: Sabır

SPOR Haberleri

"Braga hata yaptırmaya değil hata yapmamaya odaklı. Deplasmanda sabırla oynayıp hamle bekliyorlar. Onları kendi silahlarıyla vurmalıyız"

Fenerbahçe rotasını Avrupa Ligi'nde yarın Braga ile oynayacağı "Son 16" turu ilk maçına kırdı. Teknik direktör Pereira bu turun favorisi olduklarını belirtip, "Rakipten hiçbir çekincemiz olmayacak. Ancak sahada onlara saygı duymayı da unutmayacağız. Braga hata yaptırmaktan çok hata yapmamaya odaklı bir takım. Özellikle deplasmanda sabırla bekliyorlar ve ilk adımı sizin atmanızı istiyorlar. Bu tehlikeli" dedi. 

 BASKILI VE KONTROLLÜ 
 Yarınki maçta, önceki turlarda olduğu gibi sabırla bekleyecek bir rakip bulacaklarının altını çizen Pereira, "90 dakika bizim en çok ihtiyacını duyacağımız şey sabır olacak. Hem taraftar hem de sahadaki futbol takımı olarak mümkün olduğunca sabırlı kalmalıyız. Çünkü onlar bizim sabrımızı sınayacak. Evet, baskılı oynayacağız. Ama bu savunma önlemlerini bırakmayacağız" diye konuştu. 

 ÇOK ÖZEL KONUKLAR
 F.Bahçe'nin dün yaptığı idmanı Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Lisesi Eğitim Merkezi'nden bir grup öğrenci ve öğretmen de izledi. Çocuklar, Braga maçı öncesi takıma moral verdi.

HAKEM FRANSIZ
 F.Bahçe-Braga karşılaşmasını Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Braga bugün öğleden sonra İstanbul'a gelecek. Foncesa'nın basın toplantısı 19.30'da. Pereira ise 15.00'te basının karşısına çıkacak.

RAFA'YA ÖZEL ÖNLEM
 Braga'nın en önemli hücum silahı kanatlarda görev yapan Rafa Silva... Porto maçında da 1 gol atan 22 yaşındaki oyuncunun savunma arkasına yapacağı koşulara teknik direktör Pereira özel önlem almayı düşünüyor. Bu oyuncunun koşularından hazırlattığı videoları ise Gökhan ve Şener'e izletti. Ancak Gökhan'ın ağrıları sürüyor. Oynama ihtimali düşük. Şener'in 11 başlaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...