'Hakemler yüzünden 18 puan kaybettik'

'Hakemler yüzünden 18 puan kaybettik'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da son dönemde yaşanan hakem hatalarıyla ilgili futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın çok sert açıklamalar yaptı

Trabzonspor Kulübü'nün hakemlere yönelik tepkisi artarak sürüyor. Torku Konyaspor maçında hakem Fırat Aydınus'un Yusuf Erdoğan'a yapılan penaltıyı es geçtiğini söyleyen Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, "Bu sene hakemlerin Trabzonspor üzerinde yaptığı çalışmanın ürününü yaklaşık 18 puanla ödedik" dedi. İşte Büyükaydın'dan satır başları: 
 Her hafta bir oyuncu kaybediyoruz. Galatasaray maçından bu yana sakatlıklar ve cezalılar bizi zorluyor. Bir çıkış yapsak, belki devamı gelecek. 
 İlk anda belki tereddüt gibi oldu ama tüm izleyenler Yusuf'un pozisyonunun penaltı olduğunu söylüyor. Hakemler, Trabzonspor'un aleyhine daha kolay düdük çalıyor. Hakemlerin daha dikkatli olmaları şart. 
 Konya maçında Ramazan ilk kez oynuyordu ve çok basit şekilde atıldı ama rakibe penaltıyı vermeyip adamı atmamak için penaltıyı faule çevirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...