Fener’e yine gol atacağım!

Düzenleyen:
Fener’e yine gol atacağım!

SPOR Haberleri

Tarihinin en zor süreçlerinden birini geçiren Galatasaray'da öncelikli hedef Avrupa'ya katılım hakkı kazanıp, UEFA'dan gelen cezanın gelecek sezon infazını sağlamak olurken futbolcular diğer taraftan da sezonun 26. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisini kazanarak taraftara kendilerini affettirmek istiyor.

Tarihinin en zor süreçlerinden birini geçiren Galatasaray'da öncelikli hedef Avrupa'ya katılım hakkı kazanıp, UEFA'dan gelen cezanın gelecek sezon infazını sağlamak olurken futbolcular diğer taraftan da sezonun 26. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisini kazanarak taraftara kendilerini affettirmek istiyor. Oyuncular aralarında derbi hakkında konuşmaya başlarken, takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in arkadaşlarına gol sözü verdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı formayla daha önce Fenerbahçe ağlarını 3 kez sarsan Sneijder'in "Evet bu sene iyi bir yıl geçirmedik. Ama Fenerbahçe'yi yenmek her şeyden daha önemli. Yine onlara gol atacağım, şimdiden kafamda canlandırdım" ifadelerini kullandığı belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...