Gekas: 'Fenerbahçe, Braga'yı kesin yener'

Düzenleyen:
Gekas: 'Fenerbahçe, Braga'yı kesin yener'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin rakbii Braga'nın bir önceki turda elediği Sion'un golcüsü Theofanis Gekas, sarı-lacivertlilere Portekiz ekibi hakkında bilgi verdi.

Fenerbahçe’nin, Avrupa Ligi’ndeki rakibi Braga’yı, Portekiz ekibine karşı İsviçre temsilcisi Sion’un formasıyla sahaya çıkan Theofanis Gekas sorulara cevap verdi.  Türkiye’de son olarak Eskişehirspor forması giyen Gekas, Braga’ya karşı 2-1 yenildikleri eşleşmenin 2-2 biten rövanşında 2 gol birden atmıştı. Talihsiz bir şekilde Braga’ya elendiklerini söyleyen 35 yaşındaki Yunan forvet, Fenerbahçe’nin bu turda ‘ağır favori’ olduğuna vurgu yaptı. 

"En tehlikelileri Rafa Silva"

İşte tecrübeli oyuncunun, rakiple ilgili düşünceleri: “Braga hücumda güçlü ve teknik bir takım. Özellikle benim en çok dikkatimi çeken oyuncular, orta alanda Rafa Silva, eski Bursasporlu Josue, Luiz Carlos, stoperde Boly ve Pinto’ydu. En tehlikeli futbolcu olarak kesinlikle Rafa Silva’yı söyleyebilirim.” 
 
‘Dikkati elden bırakmamalı’
 
“Forvette Hassan, uzun boylu, güçlü ve hava toplarında etkili. Top kontrolü de iyi düzeyde. Diğer forvet Stojiljkovic ise ceza sahasında etkili ve savunmayı kendisine çekip, orta saha oyuncularına boş alanlar yaşatabiliyor. Ancak Fenerbahçe’nin, iki maçta da Braga’ya karşı çözemeyeceği bir problemle karşılaşacağını sanmıyorum. Tabii dikkati elden bırakmamak gerek. Braga açıkçası bu turda bize karşı şanslıydı. Biz daha fazla pozisyona girdik, onlar rövanşta 2 pozisyon bulup gol attı. Fenerbahçe, çok rahat bir şekilde bir üst tura çıkacaktır. Hem İstanbul’da hem de Portekiz’deki mücadelede kazanan taraf olacağını düşünüyorum.” 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...