Almanlardan Podolski için flaş iddia

Düzenleyen:
Almanlardan Podolski için flaş iddia

SPOR Haberleri

UEFA tarafından Finansal Fair Play yüzünden 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men edilen Galatasaray için iddiaların arkası kesilmiyor. Burak Yılmaz'ı Çin'e gönderen Sarı-kırmızılı ekip için Almanya'dan sürpriz bir iddia geldi.

​Gazetenin, "Galatasaray'da kaos, Lukas Podolski ne yapacak?" başlığı ile verdiği haberde, sarı kırmızılı kulüpte son dönemlerde yaşanan sorunlar sıralanırken, özellikle borç yüküne ve UEFA tarafından verilen Avrupa Kupası'ndan men cezasına vurgu yapıldı. Bu durumda Podolski'nin Galatasaray'dan ayrılabileceğini iddia eden "Express", devre arasında Alman oyuncuya ciddi bir teklif yapan Çin kulüplerinin, sezon sonunda bu teklifi yenilemek istediklerini öne sürdü. Bunun dışında ABD'den de Podolski ile ilgilenen kulüpler olduğuna vurgu yapılırken, Podolski'nin geçmişte bu ülkede oynamak istediğine dair sözleri hatırlatıldı.

Galatasaray'da futboldan 130 milyon TL zarar!
Eski kulübü Köln ıle de yakın temasları bulunan Podolski, son olarak oradaki kulüp doktorları tarafından tedavi edilmişti. Ancak sıcak temaslara rağmen Köln'e transferin şu an söz konusu olmadığını yazan "Express", yine de Podolski'nin sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmasını "olası" olarak değerlendirdi. Köln merkezli gazete, Lukas Podolski ile olan yakınlığı ile biliniyor. Milli oyuncunun sezon başındaki Galatasaray'a transferini de ilk bu gazete duyurmuştu. (NTVSpor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...