G.Saray'da flaş ayrılık açıklaması

Düzenleyen:
G.Saray'da flaş ayrılık açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, "Yönetim, 'Küçüleceğiz' derse takımdan ayrılırım. Bu günleri aşacağımıza inanıyorum." dedi.

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, Sarı-Kırmızılı takımın hedef küçültmesi halinde takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Radyospor'da yayınlanan 'Boyalı Alan' programında Ümit Avcı ve Senih Yurga'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, Sarı-Kırmızılı takımın hedef küçültmesi halinde takımdan ayrılabileceğini açıkladı.

G.Saray'da flaş ayrılık açıklaması

"KÜÇÜLECEĞİZ DERLERSE AYRILIRIM"

Beşiktaş'tan da bu nedenle ayrıldığını ifade eden Ataman, "Eğer gelecek yıl yönetimimiz bana 'Biz basketbolda küçüleceğiz' derse ben ayrılırım. Galatasaray zor dönemler geçirir ama asla bitmez. Bu günleri aşacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

Bargnani transferine de değinen Ataman, "Bargnani transferi olmadı. Türkiye'de sürpriz bir 5 numara ile görüşme halindeyiz. 2-3 gün içinde netlik kazanır.'' ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...