Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Giovanni Trapattoni Galatasaray'ın teklfini kabul ttmedi

Düzenleyen:
Giovanni Trapattoni Galatasaray'ın teklfini kabul ttmedi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın teknik direktörlük teklifi götürdüğü 76 yaşındaki Giovanni Trapattoni, bu talebi reddetti.

Galatasaray'da tuhaf gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı takım yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken yönetimin menajerler aracılığıyla 76 yaşındaki İtalyan hoca Giovanni Trapattoni'ye teklif götürdüğü öğrenildi. Son olarak 2008-2013 yılları arasında İrlanda Milli Takımı'nı çalıştıran Trapattoni 3 yıldır hiçbir takımı çalıştırmadı. Ünlü hocanın Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmediği gelen bilgiler arasında. Teknik adam kariyerinde Milan, Juventus, Inter, Bayern Münih, Fiorentina, Benfica ve İtalya Milli Takımı'nı çalıştıran Trapattoni'nin olumsuz cevap vermesinde Galatasaray'ın UEFA tarafından 1 yıl men cezası almasının rolünün büyük olduğu belirtildi.

BENITEZ KULÜPTEN RESMİ YAZI İSTEDİ

Trapattonı' den olumsuz cevap alan Galatasaray'ın 55 yaşındaki İspanyol hoca Rafael Benitez'le de yine menajerler aracılığıyla görüşme yaptığı ancak ilginç bir istekle karşılaştığı ortaya çıktı. Real Madrid'den kovulan Benitez'in Galatasaray Yönetimi'nden resmi yazı istemesi nedeniyle yönetim geri adım attı. Bu gelişme üzerine Benitez defterinin de kapandığı öne sürüldü.

PELLEGRINI'NİN AĞIR İSTEKLERİ ŞAŞIRTTI

Galatasaray' ın son olarak Şilili Manuel Pellegrini'ye gittiği saptandı. 62 yaşında hoca yönetime ağır şartlar sunarak, "Transferde dev bütçe isterim. Alacağım oyuncuları ben belirleyeceğim. Beni geniş yetkilerle donatmalısınız. Eğer bu şartlar sağlanırsa gelirim" dediği öne sürüldü. UEFA kriterlerini yerine getirmek için kemer sıkan yönetimin bu nedenle Pellegrini'den de vazgeçtiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...