Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Müller takımına güveniyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Müller takımına güveniyor

SPOR Haberleri  / AA

Almanya Birinci Futbol Ligi lideri Bayern Münih'in golcü oyuncusu Müller, İspanyol devi Barcelona'nın kendilerinden üstün bir takım olmadığını savundu.

Almanya'nın Sport1 kanalına açıklamada bulunan Thomas Müller, Bayern Münih'in Barcelona kadar güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, "Geçen sezon üç kupa kazanma başarısı gösterdiler ve çok formdalar. Her hafta performanslarını izleyerek ne kadar güçlü olduklarını örüyoruz ama onların da bizi izleyerek aynı şeyi düşündüğünden eminim. Avrupa'nın en iyi takımlarından birine sahibiz. Barcelona, Bayern Münih'ten iyi bir takım değil. Onlarla tekrar karşılaştığımızda hazır olacağız" ifadelerini kullandı.

Sezonu üç kupayla (lig, kupa, Şampiyonlar Ligi) tamamlamanın kolay olmadığının altını çizen golcü futbolcu, "Ligde lideriz. Kupada finale bir maç uzaklıktayız ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanşı için Juventus'a karşı deplasmanda 2-2'lik avantajlı bir skor elde ettik. Yaşadığımız harika gelişim sayesinde son yıllarda sürekli üç kupada da iddialı durumdayız. Buna rağmen Bayern Münih, 116 yıllık kulüp tarihinde sadece bir kez 3'te 3 yaptı" değerlendirmesinde bulundu.

Altyapısından yetiştiği Bayern Münih'te bu sezon şu ana kadar 36 maça çıkan Müller, 25 gol atıp, 11 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...