Dortmund'tan Bursaspor'a teklif

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Dortmund'tan Bursaspor'a teklif

SPOR Haberleri  / iHA

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Alman takımları ile işbirliğine gideceklerini belirterek, Borussia Dortmund kulübünden davet aldıklarını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ali Ay, idari yapı ve altyapı hakkında Alman kulüpleri ile işbirliği yapacaklarını açıkladı. Başkan Ay, "Ben tahsilimi Avrupa'da yaptım. Alman takımları ile işbirliğini gideceğiz. Dortmund bizi davet etti, gidip görüşeceğiz ve ortak çalışmalar yapacağız. Dortmund ile istişare edeceğiz. İlk olarak idari ve altyapı yönünde çalışmalarımız olacak" dedi.

Şampiyonluğa oynayacağız
Gelecek yıl Temmuz ayında borcu yarı yarıya indirmezse kongre kararı alacağını söyleyen Ali Ay, “Gelecek sezon bizim tedavi sezonumuz olacak. Ancak transfer politikamız yanlış. Bursaspor transfer yapacak Ama rahmetli İbrahim Yazıcı'nın Batalla'yı bulduğu gibi yapacak. İki yıl içinde bu takım şampiyonluğa oynayacak şekle gelecek” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...