Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Çakır'a tepki büyüyor

Cüneyt Çakır'a tepki büyüyor

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi son 16 turu ilk ayağında önceki gece oynanan Borussia Dortmund-Tottenham karşılaşmasında düdük çalan Cüneyt Çakır, verdiği bir karar nedeniyle Manchester United taraftarının tepkisini çekti.

 Alman ekibinin 3-0 kazandığı mücadelede İngiliz temsilcisinin formasını giyen Tom Carroll, rakibine savurduğu sert tekme sonrası sarı kart görmüştü. Çakır'ın 2013 yılında Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United-Real Madrid maçında rakibine benzer bir tekme attığı için Nani'ye kırmızı kart gösterdiğini hatırlatan ManU taraftarları, sosyal medya üzerinden Cüneyt Çakır'a öfke kustu. 

 ManU taraftarını çıldırtan pozisyon!
 Cüneyt Çakır, 2013 yılında Manchester United ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi ikinci tur karşılaşmasında rakibine tekme atan Nani'ye kırmızı kart göstermişti. Çakır, önceki gece oynanan Dortmund-Tottenham Avrupa Ligi mücadelesinde ise Nani'yi benzer bir tekme atan Tom Carroll'a ise sadece sarı kart gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...