Bülent Ünder Florya yolunda!

Düzenleyen: / Kaynak: HÜRRİYET
Bülent Ünder Florya yolunda!

SPOR Haberleri  / HÜRRİYET

Galatasaray yönetimi, Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük görevi için Bülent Ünder isminde birleşti.

Tecrübeli çalıştırıcı ilk görüşmede,“Biz Galatasaray’ın neferiyiz. Görevden hiçbir zaman kaçmayız” diyerek 1 gün süre istedi. Tecrübeli hoca, yüzde 80 Cimbom’un başına geçecek.

Galatasaray’da, Mustafa Denizli’nin istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için yönetim, Bülent Ünder’le görüştü. Orhan Atik’in pro-lisans krizi sonrası, altyapının başına getirilen Riekerink’le yola devam etmeye de sıcak bakmayan Cimbom’da ‘kalıcı çözüm’ adına tercih Bülent Ünder oldu.

Bu kararda Ünder’in G.Saray’da futbolculuk, antrenörlük, teknik direktörlük, divan kurulu üyeliği yapmış olması ve camiayı yakından tanıması rol oynadı.

Bülent Ünder, dün Türk Telekom Arena’ya gelerek Başkan Dursun Özbek ve idarecilerle görüştü. Ünder, görüşmede Galatasaray yönetiminden gelen teklife, “Biz Galatasaray’ın neferiyiz. Görevden hiçbir zaman kaçmayız” dedi. Görüşme sonrası tecrübeli hoca, 1 gün süre istedi. Yönetimin, yüzde 80 oranında Bülent Ünder’le anlaşacağı ve başarı endeksli bir sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

SAYISIZ BAŞARI...
Bülent Ünder, Galatasaray’da futbolcuyken şampiyonluk yaşadı. Ünder, antrenör olarak da 4 yıl üst üste şampiyonluk elde etti. Ayrıca tecrübeli hoca, UEFA Kupası’nı kaldıran teknik heyette Fatih Terim’le birlikte görev yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HÜRRİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...