O isim görevi kabul etmedi

O isim görevi kabul etmedi

SPOR Haberleri

Galatasaray'da takımı sezon sonuna kadar çalıştıracak teknik adam arayışı çıkmaza girdi.

Orhan Atik'in Pro Lisansı olmadığı için Florya'da altyapının başına geçen Riekerink'i A takımla sahaya çıkarma planı Hollandalı adamın "Alt yapı için geldim, mesaimi buraya harcamak istiyorum" sözüyle başarısızlıkla sonuçladı. Başkan Dursun Özbek'e önerilen Bülent Ünder ise önceki gün yaptığı görüşmenin ardından yönetime "Görevi kabul etmiyorum" diyerek şoka uğrattı. Tecrübeli teknik adamın Dursun Özbek'in de yer aldığı Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetimin geçen yıl yaş haddinden dolayı geçen sezon alt yapıdaki görevine son verilmesi nedeniyle kırgın olduğu ve bu yüzden A takımı geçici olarak çalıştırma teklifine olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Yarsuvat yönetimi, geçen yıl 1949 doğumlu Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Bülent Ünder'in yaş haddinden dolayı Florya'daki mesaisinin bittiğini açıklamıştı 

ÜÇ İSME DE MUHALEFET!
 Bülent Ünder'in olumsuz yanıtı sonrasında Galatasaray'da yönetim yeni bir isim konusunda anlaşma sağlayamadı. Okan Buruk, Hasan Şaş ve Bülent Korkmaz isimleri konusunda sarı-kırmızılı yönetim üçe bölündü. Yöneticilerin üç isim için de Başkan Dursun Özbek farklı görüşler belirtmesi sonrasında Özbek'in de Mali ve İdari Kongre öncesinde bir karar verememesi Galatasaray'daki teknik adam krizini doruğa çıkardı.

O isim görevi kabul etmedi

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...