Hikmet Karaman: Sosa gibi bir oyuncumuz olsa bizim için çok daha farklı olabilirdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Hikmet Karaman: Sosa gibi bir oyuncumuz olsa bizim için çok daha farklı olabilirdi

SPOR Haberleri  / AA

Hikmet Karaman, skoru 2-1'e getiren golü daha erken bulmaları halinde maçın farklı sonuçlanabileceğini savundu ve "Sosa gibi oyuncumuz olsa çok daha farklı olabilirdi" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, skoru 2-1'e getiren golü daha erken bulmaları halinde maçın farklı sonuçlanabileceğini savundu.

Sosa'nın frikik golünden önce basit bir top kaybı yaptıklarını vurgulayan Karaman, "Sosa mükemmel vuruşla golü buldu. Deniz, maçın kahramanı olabilirdi. Penaltıyı atsa, kafa vuruşu gol olsa iş farklı gidebilirdi. Beşiktaş 2-0'ı buldu ama soyunma odasına ilk yarı çok daha farklı yenik gidebilirdik" diye konuştu.

İkinci yarı golü düşünürken gol yememeyi de düşündüklerinin altını çizen Karaman, "Gol ararken rakibe çok boş alan verdik ama iyi şeyler yapmaya çalıştık. Daha erken 2-1'i bulsak iyi işler yapabilirdik. Hücum yaptık ama golü bulamadık. Tempoyu Beşiktaş iyi düşürdü. Rakibimizi tebrik ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.

"Sosa gibi bir oyuncumuz olsa bizim için çok daha farklı olabilirdi"

Büyük takımlara karşı yakalanan net pozisyonları gole çevirmek zorunda olduklarını kaydeden Karaman, şöyle konuştu:

"Yarım pozisyonda Sosa frikiği gol yaptı. Penaltıyı, kafa vuruşunu Deniz Kadah ile kaçırdık. Biz de üzüntülüyüz, sporcumuz da üzüntülü. Deniz, soyunma odasında ağlıyordu. Ondan daha çok üzülen yok. Bizim futbolcularımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bize hizmet edecek. Oynadığınız takım Beşiktaş, 2-0'dan geri dönmek kolay değil. Soyunma odasına 2-0 gidip, Beşiktaş'a karşı maçı çevirmek çok zor. Son dakikalarda oyun üstünlüğünü elde etmiştik. Sosa gibi bir oyuncumuz olsa bizim için çok daha farklı olabilirdi."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...