Pereira'dan saldırı sonrası şok sözler

Düzenleyen:
Pereira'dan saldırı sonrası şok sözler

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrası "Burada böyle devam etmeye değer mi, onu düşünüyorum. Şu an ailemi düşünüyorum." dedi.

Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan şok bir açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından Lig TV canlı yayınında muhabirin sorularını yanıtlayan Pereira, ayrılık imasında bulundu. Portekizli teknik adam, şunları söyledi:

"DEVAM ETMEYE DEĞER Mİ, ONU DÜŞÜNÜYORUM"

"Olayı duyunca sadece ailemi çocuklarımı düşündüm. Değer mi burada böyle devam etmeye bunu düşünüyorum şu anda. Umarım bu olaylar son bulur, barış gelir. Biz de tekrar futbol konuşmaya devam ederiz. Hep savaş isteyerek nasıl yaşıyorlar anlamıyorum. Tanrı barış istiyor, o biz barış içinde yaşayalım diye dünyayı yarattı. Bir olay oluyor insanlar ölüyor, ağlıyor, umarım bu olaylar artık sona erer. Umarım barış ve huzur gelir".

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...