Fenerbahçe maç içinde gelen terör haberiyle kahroldu

Düzenleyen:
Fenerbahçe maç içinde gelen terör haberiyle kahroldu

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli taraftarlar, Pereira ve futbolcuları maçı unuttu... Statta teröre lanet yağdı... "Kalbimiz kapkara, seninleyiz Ankara", "Vatan sana canım feda" tezahüratları yapıldı

Ankara'da meydana gelen patlamayı maç esnasında öğrenen Fenerbahçe taraftarı, terörü lanetledi. Mücadele esnasında Ankara'da meydana gelen patlamayı tribünde öğrenen taraftarlar hep birlikte teröre öfke saçtı. 75. dakikadan itibaren tribünleri dolduran taraftarlar uzun süre "Kalbimiz kapkara, seninleyiz Ankara", "Vatan sana canım feda", "Ne mutlu Türküm diyene" şeklinde üzüntülerini dile getirdi. Ardından tüm stat İstiklal Marşı'nı okudu.
Pereira: Böyle devam etmeye değer mi?
F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Böyle olaylar olunca, futbolda olanlar anlamsız kalıyor. Aileler acı çekiyor. Yakınlarını kaybeden birçok aile var. Anlayamıyorum, nasıl mümkün oluyor. Hep savaş isteyen insanlar nasıl oluyor anlayamıyorum. Allah barış istiyor, onun için bu dünyayı yarattı. Savaş isteyen insanlar ne istiyor. Duyduktan sonra ilk olarak ailemi düşündüm. Burada devam etmeye değer mi diye düşündüm. Bilemiyorum. Bu durum çok büyük üzüntü oluşturuyor. Umarım barış ve huzur geri gelir" ifadelerini kullandı.
Konuşmakta zorlandılar
F.Bahçeli oyuncular maç sonrası çok üzgündü. Volkan Demirel: Futbol konuşmaya gerek yok bugün. Ankara'da bomba patlamış. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Maç, futbol, bunlar hikaye. Başımız sağ olsun... Hasan Ali: Çok üzgünüz. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Futbol konuşmak istemiyorum. Kazanmışız, kaybetmişiz, iyi oynamışız. Çok üzgünüm, neler söyleyeceğimi bilemiyorum, lanet olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum... Mehmet Topal: Bu akşam söyleyecek fazla bir şey yok. İçimiz kan ağlıyor. Şehit ağabeylerimize, kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu terörün bitmesi lazım. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun... 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...