HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Eyfel'in yerine benim heykelimi dikerseniz kalırım'

Düzenleyen: /
'Eyfel'in yerine benim heykelimi dikerseniz kalırım'
İbrahimoviç, Zlatan, Psg, Haber

SPOR Haberleri

Fransa'da üst üste 4. kez şampiyon olan takımından gelecek sezon ayrılacağını açıklayan İbrahimovic, "Sanmıyorum ama Eyfel'in yerine benim heykelimi dikerlerse kalabilirim" dedi

Fransızlar'ın unutulmaz golcüsü Thierry Henry'nin gelecek sezon için Arsenal ile anlaştığını açıkladığı Zlatan İbrahimovic yine yaptı yapacağını... Golleri kadar sivri dili ile de nam salan İsveçli golcü, Paris Saint- Germain'in üst üste 4. şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra Fransız ekibinde kalmayacağını doğruladı. Ancak Zlatan'ın kalmak için ileri sürdüğü şart bu açıklamasının da önüne geçti: "Mutluyum, kulüp ve taraftarla her zaman iyi ilişkilere sahibim. Ama şu an için önümüzdeki sezon PSG'de olmayacağımı söyleyebilirim. Burada sezon bitmedi ve kalan 1.5 ayı mutlu bir şekilde geçirmek istiyorum. Gelecek sezon nerede olacağımı bilmiyorum ama burada olmayacağım. Eyfel Kulesi'nin yerine benim heykelimi dikebileceklerini sanmıyorum, eğer bunu yaparlarsa burada kalacağıma dair size söz veriyorum!" 

 ANINDA CEVAP GELDİ 
Zlatan'ın bu açıklamasına cevap gecikmedi. @LaTourEiffel hesabından ünlü oyuncuya, "Esprini beğendim Ibra ve buradan Paris manzarası çok güzel. Ancak kule benimdir" şeklinde yanıt geldi. 

ZLATAN'IN SİVRİ ÇIKIŞLARI
 Arsene (Wenger) bana ünlü kırmızı-beyaz formayı verdi, arkasında 9 numara Ibrahimovic yazıyordu. O bana, "Deneme yapalım" dedi. İnanamıyordum, aklımdan şu geçiyordu: 'ASLA, ZLATAN DENEME YAPMAZ.' 
 Eşime hediye olarak ne mi alacağım? Hiçbir şey almayacağım, o zaten Zlatan'a sahip. 
 Carew'in futbol topuyla yaptıklarını ben bir portakalla bile yaparım. 
Şu anda Paris'te benim için bir apartman bakıyoruz. Eğer bulamazsak herhalde oteli satın alacağım. 
 Beni satın alıyorsanız bir Ferrari alıyorsunuz demektir. Eğer bir Ferrari alıyorsanız deposuna en iyi benzini koyarsınız, otobana çıkıp gazı köklersiniz. Guardiola ise depoya dizel koyup patikada spin atıyordu. Bir Fiat almalıydı! 
Eğer tekvandoyu seçseydim muhtemelen şu anda birkaç Olimpiyat madalyam olurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...