Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: O işi yapanlar düşünsün

Düzenleyen:
Güneş: O işi yapanlar düşünsün

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın teknik patronu, "Trabzon ilk yarıda bizi yendi, F.Bahçe'ye mağlup oldu" hatırlatması yaptı

Beşiktaş'ta dünkü çok önemli galibiyete rağmen hem teknik ekipte hem de futbolcularda temkin vardı. Teknik Direktör Şenol Güneş, "Üç puanı hak etmiştik. Hak ettiğinin karşılığını almak değerli" derken, "Rakibin kaliteli oyuncuları var. Biz de pozisyon bulduk. Deplasmanda 2-0'lık skor iyi bir sonuç. Bu maç ve Rize maçı önemliydi ama asıl önemlisi Antalya karşılaşması olacak, dikkatli olacağız" ifadelerini kullandı. 
Ve sinirlendiren soru
"Fenerbahçe yöneticisi Önder Fırat maç sürerken tweet attı. ‘Uyu uyu yat uyu’ diye. Trabzonspor yattı manasında. Bu konuda ne diyeceksiniz?" şeklindeki soru üzerine gerginleşen Güneş, "Bu tip düşünceleri olanlar o tip işleri yapanlardır. Siz bana o soruları sorarak beni kavgaya çekmeyin. Ben Fenerbahçe ile yarışmıyorum, kendimle yarışıyorum, takımıma hizmet ediyorum. Oyun oynatmaya çalışıyorum. Saha dışında oynamıyorum. Hiç de öyle bir düşüncem yok. Kimin ne yaptığını herkes bilir" sözlerini kullandı. Şenol Hoca, "O soruları onlara sorun. Ne demek istediklerini açıklasınlar. Ülke adına ne yapmak istiyorlar. Trabzonspor bizi yendi İstanbul’da onlara yenildi. Deniz Ateş Bitnel hakemdi. Oraları deşerseniz, yüz defa haklı çıkarız" şeklinde konuştu. 
Acımız çok büyük
Ankara'daki hain terör olayına da lanet eden Güneş, "Acımız büyük. Bunu yapanların yanına kalmaz. Umut babasını kaybetti. Orada çok daha kaybettiğimiz insanlar var. Bizim düşmanımız kim. Bu olaylar nasıl yapılıyor. Gerekirse okullarda bunu okutmak lazım. Sadece devleti suçlamakla bu işler önlenmiyor" dedi. 

İŞTE FIRAT’IN O ŞOK MESAJI!
Fenerbahçe yöneticisi Önder Fırat'tan Trabzonspor'a ağır bir ima geldi. Fırat, maçın sonrasında kişisel twitter hesabından bir mesaj atarak, bordo-mavili ekip için şok bir gönderme yaptı. "Uyu uyu YAT uyu:))" ifadelerini kullanan Fırat bu mesajında "YAT" kelimesini büyük harflerle yazarak göndermenin Trabzonspor'a olduğunu gösterirken; Karadeniz temsilcisinin liderlik yarışındaki rakiplerine amiyane tabirle "yattığını" ima etti! 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...