G.Saraylı yıldız için flaş çağrı: Milli takıma almayın

Düzenleyen:
G.Saraylı yıldız için flaş çağrı: Milli takıma almayın

SPOR Haberleri

Eski futbolcu Lothar Matthaus, "Lukas Podolski bu performansıyla EURO 2016 kadrosunda olmayı hak etmiyor. Benim için performans önce gelir." dedi.

Alman futbolunun efsane isimlerinden olan Lothar Matthaus, Galatasaray forması giyen Lukas Podolski'yi üzecek açıklamalarda bulundu.

"BENİM İÇİN PERFORMANS ÖNCE GELİR"

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ve Almanya Milli Takımı hakkında bir yazı yazan Lothar Matthaus, Podolski'nin bu kadroda yer almaması gerektiğini belirtti. Matthaus yazısında, ' 'Lukas Podolski'nin bu performansıyla EURO 2016 kadrosunda olmaması beni memnun eder. Benim için performans önce gelir. Eskiden daha hızlı, daha taze bir Lukas Podolski izlerdik'' ifadelerine yer verdi.

G.Saraylı yıldız için flaş çağrı: Milli takıma almayın

"GENÇ FUTBOLCULARI OYNATIN"

Lothar Matthaus, Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'e de çağrıda bulunurken, Löw'ün kadro seçiminde genç oyunculara da yer vermesi gerektiğini belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...