Borussia Dortmund, Tottenham'ı kupa dışı bıraktı

Borussia Dortmund, Tottenham'ı kupa dışı bıraktı

SPOR Haberleri

Alman ekibi Borussia Dortmund, ilk maçtaki 3-0’lık skor avantajıyla Tottenham’ı rövanşta 2-1’lik skorla mağlup ederek Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Borussia Dortmund farkını gösterdi. Almanya’da güçlü rakibini 3-0’lık gibi net bir skorla mağlup eden Dortmund, rövanşta Tottenham’ın evinde rakibini 2-1’lik skorla yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Sarı-siyahlıların gollerini 24 ve 70’te Abumeyang kaydederken, İngiliz ekibinin tek sayısı Min Son’dan geldi. 
UEFA Avrupa Ligi'nde diğer müsabakalarda ise evinde 2-0'lık skorla Manchester United'i ilk maçta mağlup eden Liverpool, rakibiyle evinde 1-1'lik skorla berabere kalarak çeyrek finale yükselen bir diğer takım oldu. Sevilla ise evinde 0-0'ın rövanşında Basel'i 3-0'lık skorla geçerken, Shakhtar Donetsk'e 3-1'in rövanşında 1-0'lık skorla boyun eğen Anderlecht kupaya veda etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...