Töre: Ben de oynamak istiyorum

Düzenleyen:
Töre: Ben de oynamak istiyorum

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldızı sakat ayağının fotoğrafını yayınladı, spekülasyonlara nokta koydu

HÜSEYİN EROĞUL

Bir süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre Instagram hesabından problemli ayağının fotoğrafını yayınlayarak mesaj verdi ve transfer spekülasyonlarına nokta koydu. Milli yıldız, "Son zamanlarda sevgili taraftarımızdan sık sık neden sahalara dönmediğim sorusu geliyor. İnanın ki bu soruyu ben de cevaplayamıyorum ve bu duruma herkesten çok üzülüyorum" derken, "En kısa zamanda takımıma geri dönmek ve faydalı olmak istiyorum. Maalesef sağ ayağımdaki sakatlık benim sahalara dönmemi engelliyor. İnşallah bu sakatlığın çözümü en kısa zamanda bulunur ve yeşil sahalara geri dönerim" açıklaması yaptı. 
Başkan görüşme yaptı
Öte yandan Başkan Fikret Orman'ın Kerim Frei'den sonra Gökhan Töre'yle de özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Frei ile görüştükten sonra bu futbolcuda Ç.Rize ve Trabzonspor maçlarında yaşanan çıkış beraberinde diğer oyuncularla da periyodik olarak görüşme fikrini doğurdu. Orman'ın Töre'yle görüşmesinde sakatlığı hakkında bilgi aldığı ve, "Şampiyon olup bu takımın tarihine geçmen lazım. Lig bitene kadar sadece buna konsantre ol. Transferi sezon sonu hep birlikte konuşuruz. Gece yaşantısına da dikkat et" diyerek genç oyuncudan bir an önce düzelip özveride bulunmasını istediği belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...