Korkunç Ivan 4 yıl önce de bizi yakmış!

Düzenleyen:
Korkunç Ivan 4 yıl önce de bizi yakmış!

SPOR Haberleri

Braga-Fenerbahçe maçının hakemi Ivan Bebek'in, daha önce de Fenerbahçe ve diğer Türk takımlarını verdiği kararla adeta doğradığı ortaya çıktı.

Braga - Fenerbahçe maçına damgasını vuran Hırvat hakem Ivan Bebek Fenerbahçe'ye geçmişte de haksızlık yapmıştı. İşte Fenerbahçe'nin Marsilya ve Atromitos maçlarında Ivan Bebek'in tartışılan kararları...

FENER'İN GOLÜNÜ VERMEDİ!

2012'de UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Fenerbahçe - Marsilya maçının 6. dakikasında Gökhan Gönül'ün vuruşunda Fransız ekibinin kalecisi Mandanda topu son anda çıkardı. Sarı-lacivertli futbolcular hakeme gol itirazında bulundu ancak hakem Ivan Bebek, yardımcılarından da aldığı uyarı ile golü vermedi (altta).

Korkunç Ivan 4 yıl önce de bizi yakmış!

ATROMITOS KALECİSİNİ ATMADI!

2015'in Ağustos ayında oynanan UEFA Avrupa Ligi eleme maçında Fenerbahçe ile Atromitos karşılaşmış maçı Ivan Bebek yönetmişti. Bebek bu maçta da ceza sahası dışında topla elle oynayan Atromitos kalecisine kırmızı kart göstermemişti (altta).

Korkunç Ivan 4 yıl önce de bizi yakmış!

IVAN BEBEK'İN TÜRK TAKIMLARIYLA İMTİHANI

Ay-Yıldızlı ekibimizin Euro2016 elemelerinde İzlanda ile deplasmanda oynadığı ve 3-0 kaybettiği maçta Ömer Toprak'ı kırmızı kartla oyun dışı bırakan Ivan Bebek, oyuncularımıza toplam 3 sarı, 1 kırmızı kart çıkardı. Ivan Bebek'in, Galatasaray'a da kırmızı kart konusunda oldukça cömert davrandığı görülüyor. Sarı-Kırmızılı ekibin geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht'e deplasmanda 2-0 yenildiği maçta görev yapan Hırvat düdük, Selçuk İnan'ı kırmızı ile oyun dışına göndermiş, Galatasaraylı oyunculara toplam 5 sarı 1 kırmızı kart göstermişti. Hırvat hoca Napoli - Trabzon maçında da Bordo-Mavili oyunculara 3 sarı kart çıkardı. (Kaynak: cnnturk.com)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...