Gökhan Töre, 11 Milyon Euro'ya West Ham'da

Düzenleyen:
Gökhan Töre, 11 Milyon Euro'ya West Ham'da

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta son haftalarda formasından uzak kalan Gökhan Töre, 11 milyon euro karşılığında Premier Lig ekibi West Ham'a satıldı.

Beşiktaş'ta sakatlığı ve hemen ardından geçirdiği hastalığı nedeniyle bir anda ortadan kaybolan Gökhan Töre ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre siyah-beyazlı yönetim Töre için West Ham ile 11 milyon euro'luk teklif karşılığında anlaştı.

BEŞİKTAŞ, 15 MİLYON EURO İSTEMİŞTİ

Kartal'ın eski hocası Bilic'in sezon başında 10 milyon euro teklif ettirdiği, Beşiktaş'ın ise 15 milyon euro'da direttiği için Töre transferi rakamda anlaşma olmadığı için yatmıştı.

11 MİLYON EURO'YA SATILDI

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Devre arasında İngilizler yeniden kapıya dayanınca yönetim de elini sağlama almak için Aras'ı transfer etmişti. Fakat West Ham Beşiktaş'ı yeniden tatmin edecek bir rakamla gelmeyince Töre takımda kalmış, Aras da kiralanmıştı. Ancak West Ham'ın bu kez Beşiktaş'ı ikna eden bir rakamla (11 milyon euro) kapıya geldiği Gökhan Töre için tüm anlaşmaların tamamlandığı, resmi açıklama için Mayıs başının beklendiği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...