Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa'yı sallayacağız! İşte ilk rakibimiz

Düzenleyen:
Avrupa'yı sallayacağız! İşte ilk rakibimiz

SPOR Haberleri

Bu sezonu ilk 12'de tamamlaması kesinleşen, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ne doğrudan katılım haklarını koruyan Türkiye, seneye 9'unculuğa kadar yükselebilir.

Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin tek temsilcisi Fenerbahçe talihsiz bir şekilde elense de gelecek yıllar için Türkiye'nin UEFA sıralamasında daha yukarılara çıkma şansı sürüyor.

İLK 12 GARANTİ, 9'A KADAR YÜKSELEBİLİRİZ

Sabah gazetesinin haberine göre; Basel'in Sevilla'ya 3-0 yenilmesiyle bu yıl ilk 12'de kalmayı garantileyen ve 2017/18 sezonunda lig şampiyonunun Şampiyonlar Ligi, kupa şampiyonunun Avrupa Ligi gruplarına doğrudan katılım hakkını koruyan Türkiye, gelecek sezon ilk 9'da yer almanın eşiğinde.

BELÇİKA'YLA KAPIŞACAĞIZ 

Bu sezonu 34.600 puanlı Türkiye, 2010/11 sezonundaki düşük puanlı sezonu devre dışı kalacağından Belçika ile arasındaki 5.400 puanlık farkı doğrudan kapatmış olarak sezona girecek.

3 YERİNE 2 ÖN ELEME

Bir dönemin ekol ülkesi Hollanda, 14.'lüğe kadar gerileyip rekabet potasının dışında kalırken, Türkiye, İsviçre ve Çek Cumhuriyeti'yle birlikte daha üst sıralara yükselme şansına sahip olacak. Türkiye, ilk 9'a girerse şu anda Avrupa Ligi'ne temmuz ortasında başlamak zorunda olan bir takımımız 3 yerine 2 eleme oynayacak ve gruplara kalma şansını artıracak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...