Aziz Yıldırım'dan şok sözler: 'Tek suçlu o'

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım'dan şok sözler: 'Tek suçlu o'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe başkanı, UEFA'da en güçlü lobinin yok olduğunu dile getirirken "Suçlu Şenes Erzik'tir, Türk futbolunun haklarını savunamamıştır." dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye'yi UEFA'da temsil edenlerin Galatasaraylı olduğunu ileri sürerek, "Bunlar UEFA'ya gidip Fenerbahçe'yi şikayet ettiler" dedi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Fatih Şubesi'nin Cemile Sultan Korusu'nda düzenlediği 'Hedef 1 Milyon Üye' organizasyonunda gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'yi sarsan terör olaylarından, YÖK'ten izni çıkan Fenerbahçe Üniversitesi'ne kadar birçok konuya değinen Başkan Aziz Yıldırım, hakem yönetimiyle tartışma konusu olan Braga-Fenerbahçe maçı hakkında da konuştu.

3 TEMMUZ KUPMASININ AKTÖRLERİ

En önemli noktanın tüm Türkiye olarak birlik ve beraberlik sergilemek olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, bugün UEFA'da Türkiye'yi temsil eden isimlerin 3 Temmuz kumpasının aktörlerinden olduğunu söyledi.

"TÜRK SPORUNU YOK EMEYE ÇALIŞTI"

3 Temmuzdan önce UEFA'da en güçlü lobinin Fenerbahçe'de olduğunu da dile getiren Aziz Yıldırım, kumpastan sonra gelinen duruma dikkat çekti ve 3 Temmuz'un Tür Sporunu yok etmeye çalıştığını kaydetti.

"SUÇLU ŞENES ERZİKTİR"

Aziz Yıldırım, "Suçlu Şenes Erzik'tir, Türk futbolunun haklarını savunamamıştır. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyeti. Bizler dik durmasaydık, sizler bize inanmasaydınız bizler bugünlere gelebilir miydik" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...