Futbolcu Erdinç'ten saldırıya tepki

Düzenleyen:
Futbolcu Erdinç'ten saldırıya tepki

SPOR Haberleri

Milli futbolcu, İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırı sonrası Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Ne bu ezan susacak ne bu bayrak inecek!" notunu düştü.

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde yaşanan canlı bomba saldırı sonrası 5 kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda yaralı var. RTÜK Beyoğlu'ndaki patlamaya ilişkin yayın yasağı getirdi. Türkiye'yi kana bulayan hain saldırı sonrası milli futbolcu Mevlüt Erdinç, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda teröre isyan etti.

"NE BU EZAN SUSACAK NE BU BAYRAK İNECEK"

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'da forma giyen milli golcü, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Ne bu ezan susacak ne bu bayrak inecek!" notunu düştü.

Futbolcu Erdinç'ten saldırıya tepki

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Mevlüt Erdinç'in bayraklı paylaşımı, sosyal medyada büyük ses getirdi. Takipçiler, milli futbolcunun terör konusuna sessiz kalmamasını takdirle karşılarken "Helal olsun sana" şeklinde yorumlarda bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...