F.Bahçe’yi yenmek boynumuzun borcu

Düzenleyen:
F.Bahçe’yi yenmek boynumuzun borcu

SPOR Haberleri

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'da tek amaç bugün oynanacak derbide Fenerbahçe'yi devirmek.

Taraftarlarıyla aradaki buzları eritip olumsuz hatıraları bir nebze de olsun unutturmak isteyen sarı-kırmızılılar için derbiden çıkarılacak 3 puan da altın değerinde olacak. UEFA'dan 1 yıl men cezası alan ve bu cezanın infazı için Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanması gereken Galatasaray, Konya ile Başakşehir karşılaştığı haftada zorlu mücadeleden galip ayrılmak istiyor.
Jan Olde Riekerink yönetiminde derbiye hazırlanan sarı-kırmızılılar, son çalışmasını yaptı. Hollandalı teknik adama Selçuk ve Sneijder'in de oldukça yardımcı olduğu bildirirken dün tüm futbolcuların toplanıp Fenerbahçe'yi devirmek için birbirlerine söz verdikleri öğrenildi. Selçuk'un "Onları nasıl yeneceğimizi hayal edin, kafanızda oynamaya başlayın. F.Bahçe’yi yenmek boynumuzun borcu" şeklinde bir konuşma yaptığı belirtilirken, Sneijder'in "Hem taraftar hem de kendimiz için bu maçı almalıyız" dediği belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...