Galatasaray Emre Uğur Uruç'u transfer listesine aldı

Düzenleyen:
Galatasaray Emre Uğur Uruç'u transfer listesine aldı

SPOR Haberleri

Galatasaray, Adanaspor forması giyen ve "yeni Gökhan Gönül" olarak lanse edilen Emre Uğur Uruç'un transferi için girişimlere başladı.

Sezon sonunda Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Martin Linnes ile birlikte sağ kanadı teslim edeceği oyuncuyu buldu. Adanaspor'da forma giyen 1994 doğumlu ve 'yeni Gökhan Gönül' olarak gösterilen Emre Uğur Uruç. Adanalı olan ve Adanaspor forması giyen Uğur için girişimlerine başlayan Galatasaray, bonservis bedeli yükselmeden bu oyuncunun transferini bitirmeyi hedefliyor.

Bilindiği üzere Galatasaray yönetimi, yurtdışından getireceği isimlerin yanı sıra Türkiye'nin dinamiklerini bilen yıldızları da kadrosuna katmayı hedefliyor. Galatasaray bu doğrultuda Edin Visca, Hugo Rodallega, Badou Ndiaye gibi isimleri de transfer listesine dahil etmişti.

Galatasaray Emre Uğur Uruç'u transfer listesine aldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...