Gözlemci Braga - Fenerbahçe maçı hakemi Ivan Bebek'e 8.2 puan verdi

Düzenleyen:
Gözlemci Braga - Fenerbahçe maçı hakemi Ivan Bebek'e 8.2 puan verdi

SPOR Haberleri

UEFA gözlemcisi, hatalarıyla Braga - Fenerbahçe maçına damga vuran Ivan Bebek'e iyi anlamına gelen 8.2 puan verdi.

Braga karşısında Ivan Bebek'in yaptığı katliam konuşulurken UEFA'dan gelen bilgi ise Fenerbahçelileri adeta çılgına çevirdi... çünkü Perşembe akşam ki Avrupa Ligi maçında Ivan Bebek'in yaptığı hataları rapor etmekle görevli olan İsviçreli hakem gözlemcisi Manuel Diaz Vega'dan 8.2 not aldığı bildirildi. Vega 1996'da Fenerbahçe'nin İstanbul'da Manchester United'a 2-0 yenildiği maçı yönetmiş ve verdiği kararlarla sarı-lacivertli taraftarları çıldırmıştı. Fenerbahçe o maçtan beraberlik bile alsaydı Juventus'la beraber üst tura çıkacaktı.

SOUZA VE VOLKAN İÇİN RAPOR HAZIRLIYOR

Bu arada maçın UEFA delegesi Makedon Milovan Dukanovic'in ise maç sonrasında hakem Ivan Bebek'in önüne su şişesi atan Souza ile soyunma odası koridorlarında hakeme saldırmak istediğini iddia ettiği Volkan Şen için ekstra bir rapor hazırladığı bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...