Maç savaş alanına döndü: 2 ölü, 54 yaralı

Düzenleyen:
Maç savaş alanına döndü: 2 ölü, 54 yaralı

SPOR Haberleri

Fas Ligi'nde oynanan R. Casablanca - C.R. Hoceima karşılaşmasında kavga çıktı, 2 taraftar hayatını kaybederken 54 taraftar yaralandı. Polis, 31 kişiyi tutukladı.

Dün Fas Ligi'nde oynanan Raja Casablanca – Chabab Rif Hoceima maçı kanlı bitti. Mohammed V Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanırken, tribünlerde çıkan kavga sonucu 2 taraftar hayatını kaybetti, 54'ü ise yaralandı.

Maç savaş alanına döndü: 2 ölü, 54 yaralı

Raja Casablanca'nın maçı kazanmasının ardından havai fişekler atan taraftarlar nedeni bilinmeyen bir olaydan ötürü bir anda birbirlerine girdi. Yaşanan kargaşa sırasında 2 taraftar öldürüldü. 54 taraftar ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Maç savaş alanına döndü: 2 ölü, 54 yaralı

31 KİŞİ TUTUKLANDI

Karşılaşma sonrası çimlerde yatan pek çok yaralı taraftar objektiflere yansırken, dışarı da ise 31 kişi polis tarafından tutuklandı. Savcılar olaylarla ilgili soruşturma başlatırken ülkede son yıllarda artan şiddet olaylarındaki artış dikkat çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...