Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli futbolculardan gizlenmiş!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Fenerbahçeli futbolculardan gizlenmiş!

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray derbisinin seyircisiz oynanacağına dair alınan ilk kararın, Fenerbahçeli futbolculardan gizlendiği ortaya çıktı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynanacağını öğrenen Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler olağanüstü bir hız ile stratejiler geliştirerek futbolcuları stresten uzak tuttular.

Hızla Samandıra'ya giden Başkan Yıldırım ve yöneticiler, derbinin seyircisiz oynanacağına dair alınan ilk kararın Fenerbahçeli futbolculardan gizlenmesini istediler. Tüm Samandıra personeli ve idareciler büyük bir titizlikle bunu başardı.

Panik yaşanmasını istemeyen sarı-lacivertli yönetim, 17:30'da seyircisiz oynanacağı açıklanan derbi için önce takımın tesislerden çıkışını (17:45 olarak planlanıyordu) erteledi. Emniyet ve valilikten haber beklendi. Derbinin ertelendiği haberi gelince futbolculara duyuruldu.

"Evlerinize gidebilirsiniz"

Panik yaşanmasın ve psikolojileri bozulmasın diye derbinin ertelendiği haberi gelinceye kadar bu haber futbolculardan uzak tutuldu. Ertelenme kararı ile birlikte Başkan Aziz Yıldırım, tüm futbolcular ve teknik heyete seslenerek "Evlerinize gidebilirsiniz" dedi. Futbolcular özel araçlarıyla bir süre sonra tesislerden çıkmaya başlarken, son olarak Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Vitor Pereira ayrıldı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun ise "Biz de Arena'da seyircili oynamak istiyoruz. Seyircisiz oynamak anlamsız. Madem bir güvenlik tehlikesi var, sağlıklı olan maçın ertelenmesiydi. Ayrıca, seyircisiz oynayıp da maçı kazansak, ligin sonunda şampiyon olduğumuzda bunu anlatamazdık. Bu durumu izah etmek zor olurdu" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...