Esteban: Abartmayın, bu benim görevim

Esteban: Abartmayın, bu benim görevim

SPOR Haberleri

Sivas maçındaki kurtarışlarıyla Trabzon'un galibiyetinde büyük pay sahibi olan Esteban, "Sadece görevimi yapıyorum, abartılacak bir şey yok" dedi

Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın sakatlığı sonrası forma şansı yakalayan ve Sivasspor maçında yıldızlaşan Esteban Alvarado, performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kosta Rikalı file bekçisi, sadece görevini yaptığını, abartılacak bir durum olmadığını belirtti. Son dönemde çok sıkı çalıştığını belirten Esteban, "Onur Kıvrak da sürekli olarak bana moral vermeye çalıştı. Bir kalecinin görevi gelen topları tutmaktır. Sivasspor maçında da iyi bir performans ortaya koyduğunu düşünüyorum. Onur'un sakatlığı geçince aramızda çok iyi bir rekabet olacak. Bu da her ikimize de olumlu bir şekilde yansıyacak" diye konuştu.

MANDIRALI RAHAT BİR NEFES ALDI
 Trabzonspor'da üst üste gelen kötü sonuçlar nedeniyle ağır bir şekilde eleştirilen teknik direktör Hami Mandıralı, Sivasspor galibiyetiyle biraz olsun rahatladı. Talebelerine galibiyet nedeniyle teşekkür eden Mandıralı, "İstediklerimizi yapamasak da kazanmayı başardık. Bu bir başlangıç olsun ve bundan sonraki haftalarda hem iyi oyun hem de galibiyetlere devam edelim" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...