Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kulüpler maçlara 'teröre hayır' pankartı ile çıkacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kulüpler maçlara 'teröre hayır' pankartı ile çıkacak

SPOR Haberleri  / AA

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ, Süper Lig kulüplerinin başkanları olarak teröre karşı birlik mesajını, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları görüşmede bir kez daha ortaya koyduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı üyelerini, Mabeyn Köşkü'nde kabul ederken, görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Göksel Gümüşdağ, gün içinde yaptıkları toplantıda teröre karşı birlik oldukları mesajını verdiklerini hatırlatarak, "Teröre karşı tek vücut olduğumuzu, aynı duruşu ve birliği, Sayın Cumhurbaşkanımızın önünde sergilemek istedik." dedi.

Kabulde tüm kulüp başkanlarının söz aldığını ve teröre karşı tepkisini ifade ettiğini vurgulayan Göksel Gümüşdağ, "Aynı şekilde bu süreçte, bundan sonra da tek güç ve ses olacağımızı kendisine ifade etmiş olduk." diye konuştu.

Teröre karşı birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan zamanda olduklarını belirten Göksel Gümüşdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tek sesin ve tek vücudun önemli olduğunu Kulüpler Birliği olarak, Fenerbahçe ile ilgili olayda ve diğer olaylarda gösterdik. Aksiyon aldık. Biz de teröre karşı gerek emniyet güçlerimize gerek silahlı kuvvetlere tam destek veriyoruz. 18 kulüp başkanı olarak onlara kolaylıklar diliyoruz. Biz de futbolun birleştirici gücünü kullanarak 'Teröre hayır' pankartıyla çıkma kararı aldık."

Ertelenen derbi

Gümüşdağ, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması gereken ancak güvenlik gerekçesiyle ertelenen maçın gündeme gelip gelmediği konusundaki soruyu, "O kamuoyuna açıklandığı gibi güvenlik sebebiyle... Bence daha kötü netice olabilirdi. Emniyet teşkilatı çok üst düzeyde tedbir aldı. Bence doğru oldu." diye yanıtladı.

Görüşme sırasında ayrıca 18 Süper Lig kulübü tarafından imzalanan mutabakatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim ettiklerini kaydeden Gümüşdağ, "Aynı zamanda 4 Haziran'da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluyla imzalamış olduğumuz mutabakat zabtını da sunmuş olduk. Süper Lig taslağının daha geniş halini de takdim ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız gerek Başbakanımızla gerek Spor Bakanımızla konuyu değerlendireceğini ve en kısa sürede değerlendirme için de konuşacağını söyledi." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...