Athletic Bilbao terör olayları nedeniyle İzmir Cup'a katılmama kararı aldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Athletic Bilbao terör olayları nedeniyle İzmir Cup'a katılmama kararı aldı

SPOR Haberleri  / DHA

Yaşanan terör olaylarından dolayı İspanyol temsilcisi İzmir Cup'a katılmama kararı aldı.

Altınordu FK ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliği ile 24-27 Mart tarihlerinde Selçuk Efes Tesisleri'nde düzenlenecek uluslararası U12 İzmir Cup'a katılacağını daha önce bildiren İspanyol ekibi Athletic Bilbao, İstanbul'da önceki gün meydana gelen canlı bomba saldırısının ardından Türkiye'ye gelmeme kararı aldı.

 
İzmir temsilcisinin 2014 yılında kardeş kulüp anlaşması yaptığı İspanyol ekibi, kırmızı-lacivertli kulübe gönderdiği yazıda, "U12 İzmir Cup'a katılamayacağımızı üzülerek bildiririz" ifadesine yer verdi. Athletic Bilbao, geçen yıl düzenlenen turnuvada şampiyon olmuştu.
 
Bu arada perşembe günü başlayacak turnuva öncesi başka Avrupa takımlarının da çekilebileceği öğrenilirken, Altınordu Kulübü, İzmir Valiliği araclığı ile tüm katılımcı ekiplere güvence verdi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen U12 İzmir Cup öncesi de İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi üzerine güvenlik konusunda endişe duyan İtalyan kulüpleri Roma ve Juventus, son anda turnuvaya gelmekten vazgeçmişti.
 
Athletic Bilbao turnuvada, Twente, Sarajevo, İzmir BŞB., Sundby ve İzmirgücü ile L Grubu'nda yer alıyordu.
Athletic Bilbao terör olayları nedeniyle İzmir Cup'a katılmama kararı aldı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...